Nie będę się z wami przepychać, bo to nie ja zacząłem. Wystarczyło kulturalnie po ludzku odpowiedzieć na moje pierwsze pytanie, wystarczyło powiedzieć że na ten temat nic tu nie znajdę i było by po sprawie.
Ale to wy...
drwalu pisze:
to sa baroki 13'
FreQ pisze:
hmm a co bys chcial wiedziec. Z czego sa zrobione?? czy moze do jakiej temperatury sie nie stopia ????Wszystko napisales.
Nie dziwie sie drwalowi.
... podeszliście do mnie jak do kogoś co nie wie co ma za felgi, ja bardzo dobrze wiem co to są za felgi, i bardzo dobrze wiem że były tylko i wyłącznie do Mercedesa, i nawet znalazłem jedno zdjęcie po godzinnych poszukiwaniach...

blackmilk pisze:
barabus jedyne czym sie moge pochwalic to to ze moj samochod jest zgodny w 100% z vinem lacznie z wentylami przy kolach

pozdrawiam
... mój też, po spoilery które posiada to fabryczny pakiet M-Technika I, i bynajmniej nie jest to wiejski tuning, każdy lubi co innego
Xytras pisze:
Czy wszyscy fani BMW nie mają za grosz kultury, włażą do kogoś z buciorami, zaczynają obrażać mimo iż wcześniej nawet nie powiedzieli Dzień Dobry ?
Zawsze beemki mi się podobały, ale faktycznie jakimś cudem cała rzesza półgłówków sobie upodobała te auta. Mam nadzieję iż ze mnie też taki tuman się nie zrobi jak kupię sobie BMW, a pewnie kupię bo zawsze darzyłem te auta szacunkiem

.... tego pana w ogóle nie skomentuje, co ty możesz wiedzieć o fanach BMW, o naszym klubie, o naszej pasji !! naoglądałeś się pewnie W11 i Kryminalnych w których BMW często gra pierwszoplanowe rozbójnicze role i teraz siejesz to co ci ślina na język przyniesie,
Cytuj:
Zadając pytanie "co to za felgi" narażasz się na śmieszność.
nie zadałem pytania co to za felgi, bo widzę co pisze pod deklem, tylko poprosiłem o fotki na tych felgach, ponieważ felgi po odnowieniu będą na sprzedaż a lubię pokazać klientowi jak to wygląda na aucie i tyle, a wy zaraz musicie drwić z nowego gościa... bo wszedłem na to forum tylko jako gość bo MB nic mnie nie łączy
Także wybaczcie, ale to wy mnie obraziliście, a mnie przez to niestety lekko poniosło i wyszło co wyszło, myślę że więcej wyrozumiałości dla nowych i ciekawskich i nie będzie tego typu problemów.
Temat z mojej strony uważam za zamknięty
Dziękuję i pozdrawiam tych którzy próbowali mi w jakikolwiek sposób pomóc.