mojojojo13 pisze:
fullsize pisze:
Po prostu ręce opadają.
Co Ty tu w ogóle robisz?
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i się zastanów, chociaż nie wiem czy dojdziesz do jakiegoś pozytywnego wniosku, bo mam istotne powody przypuszczać, że jesteś niedorozwinięty umysłowo.
A wyprzedzasz też pod górkę i na zakręcie i jeszcze do tej pory jakoś Ci się zawsze udawało?
Jeszcze tylko w skrytości ducha liczę, że to prowokacja
Jeżeli nie, to gdybym był administratorem, to bym Cię za to zbanował.
Nie pozdrawiam,
Kuba
Cytuj:
To niekoniecznie prowokacja, bo widuję czasami mercedesy na takich miejscach.Moze to on??????
Nazwijmy sprawe po imieniu.
TO CHAMSTWO,BEZCZELNOśC I SKRAJNY PRYMITYWIZM świadczący jedynie o stanie świadomości i umysłu tych tzw osobników o inteligencji ameby.
Kazdy z was,który tak robi to CHAM,BURAK I PROSTAK,ktory hańbi znak Mercedesa.
I macie szczęście,że ja nie decyduję o banach na forum.....tępaki.
Dobra Rada na przyszłość - nie oceniajcie ludzi swoją miarą!!!
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
A taka forma wypowiedzi jest idealna dla Chama i Prostaka
Czy któryś z was matołki założył w swojej głowie że wypowiadający się tak a nie inaczej może być nie w pełni sprawny fizycznie? tak trudno było się spytać ? trzeba odrazu obrażać w sposób do posiadacza MErcedesa nie przystąjący? ( ulgowo żeby do waszego poziomu się nie zniżyć) ???
TO jest ta Polska Tolerancja - faryzejska na wskroś i pod publikę
Nie jest to moja miarka.Może jestem chamem i prostakiem ale nigdy nie staję na takich miejscach!
Myślę,ze jakby był na forum jakiś niepełnosprawny to by opisał jak sie czuje widzac takiego chama na jego miejscu
Mówienie o takich zachowaniach inaczej niż prosto z mostu nie wchodzi w rachube.To JEST chamstwo i prymitywizm i koniec.
Ciekawe jak ty to nazwiesz?
Drobnym incydentem?Drobnostką?Niegrzecznością?Pomrocznościa jasna?Zapytaj tego z niebieskim znaczkiem jak ON to nazwie....
Nie ma tolerancji dla takich zachowań ale widze,że coś ci doskwiera skoro tak gorąco tego bronisz, a moje zdanie oceniasz jako zagrania pod publiczkę.
Litośc dla kalek....Ot zagranie pod publiczkę...
Litość dla CHAMA co im zajmuje miejsce,to ważny społecznie temat. <br>
Dodano po 3 minutach.:<br>
Cytuj:
agaj, przeczytaj mojego posta i wyluzuj. Skoro tak napisałem to znaczy że ktoś lepiej ode mnie poinformowany wyprowadził mnie z błędu, więc przyjmij to za fakt. Gdybyś kolegę poznał osobiście, to gwarantuję, że miałbyś ochotę zapaść się pod ziemię...
ok ale nie ma co myśleć,że temat nie istnieje.Istnieje i to bardzo, a moje zdanie i określenia są w tej sprawie niezmienne.