Dzięki chłopaki troche się uspokoiłem.
beet pisze:
Tyle, ze tu jest tych niescislosci raczej sporo.. Tak czy siak 717 to manual, bo i u siebie tak mam. A kody wypasu z tabliczki lakierowanej chyba sie u Kolegi zgadzaja. Chec odbudowania tego samochodu jest rowniez poniekad dziwna, ale to juz nie moja sprawa
Dlaczego sporo,tylko ten nieszczęsny automat i szyberdach i raczej byłbym skłonny uwierzyć w błąd,właściciel(1921r) opisał mi dokładnie przeszłość auta,a że był to rolnik więc auto jest takie jakie jest,poza tym to by było troche dziwne aby Baur mieszkający w terenach górzystych zamówił 22 lata temu automat do ciągania przyczepm,zwracałem też uwagę na 4 punkty z licznika określające max prędkość na danym biegu.
W Polandii za auto z niewiadomą przeszłością,ale we wmiarę przyzwoitym stanie,z podobnym silnikiem musiałbym dać min 8000tys zł.
Tutaj kosztowało mnie ono 1000e + komplet oryginalnych alumów oraz drugi komplet alumów Exip(to oprócz kół stalowych na których stoi)
Przebiegu jestem pewny na 99%,znam przeszłość auta,samochód jeździł ciągle na dobrym oleju shell,remont będzie mnie kosztował tyle co za części,gdyż mam mechanika w rodzinie,więc niczego nie żałuje,a dźwięk tego silnika potrafi zawstydzić większość 4 cylindrowych nowych plastików bez względu na rodzaj zasilania
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.Za tydzień zaczynam remont