MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest wt sie 26, 2025 10:59 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Numer GG: 4404550
Ja też polecam mbank, mam juz kilka dobrych lat i nie mam problemu. Jesli chodzi o większą kasę , też nie ma problemu bo to jest Bank WBK.
Kiedys kuzyn miał na koncie duuużą kasę i nie było problemu z wypłatą i przelewami. Miał bardzo duże obroty na koncie i bardzo był zadowolony.

www.suchorz4x4.com

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Dariusz Suchorz pisze:
polecam mbank

Dariusz Suchorz pisze:
Jesli chodzi o większą kasę , też nie ma problemu bo to jest Bank WBK.

mBank to jest bank internetowy prowadzony przez BRE Bank

Mam pytanie do AUTORA postu:

- co takiego Inteligo zawiniło, że zablokowany jest dostęp do konta, oczywiście jeśli to nie jest jakaś tajemnica :lol:

Mam konto w Inteligo od 6 lat - jak dla mnie super, tak sie przyzwyczailem, ze jak teraz uruchamiałem eMaklera w mBanku to jednak funkcjonalność menu na stronach Inteligo bardziej mi pasuje.
Jak do tej pory złego słowa nie mogę powiedzieć o Inteligo, owszem brakuje mi tam kilku rzeczy, które mają inne banki, ale chyba nie ma konta z dostępem przez neta co będzie miała "wszystko" [zlosnik]

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Jak dla mnie bank ktory ma oplaty za przelewy (Inteligo od 1zl w gore do innych bankow) odpada. Oplate za konto jeszcze moze bym zdzierzyl, ale po co skoro sa banki ktore jej nie maja.

ps. w Deutsche Banku najbardziej rozbawilo mnie oprocentowanie konta - 0.3% :-D

W124 230E '87
Drink Beer!

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Fymek pisze:
Troche strach trzymac duza ilosc pieniedzy na koncie "wirtualnym"...

nie wiem na ile un i dziś wirtualny skoro ma oddziały fizyczne... A poza tym to breBank, a BRE ma dziś w Polsce większość dróg i transportu ;)

ex W110'64 200D "Kaczuszka"
ex W123'81 240D "Niszczyciel" -obecnie tatowóz
ex 353W'87

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

gekonos pisze:
Dariusz Suchorz pisze:
polecam mbank

Dariusz Suchorz pisze:
Jesli chodzi o większą kasę , też nie ma problemu bo to jest Bank WBK.

mBank to jest bank internetowy prowadzony przez BRE Bank

Mam pytanie do AUTORA postu:

- co takiego Inteligo zawiniło, że zablokowany jest dostęp do konta, oczywiście jeśli to nie jest jakaś tajemnica :lol:

Mam konto w Inteligo od 6 lat - jak dla mnie super, tak sie przyzwyczailem, ze jak teraz uruchamiałem eMaklera w mBanku to jednak funkcjonalność menu na stronach Inteligo bardziej mi pasuje.
Jak do tej pory złego słowa nie mogę powiedzieć o Inteligo, owszem brakuje mi tam kilku rzeczy, które mają inne banki, ale chyba nie ma konta z dostępem przez neta co będzie miała "wszystko" [zlosnik]

Do tej pory nie narzekalem ale moze to pech

Pekla mi karta platnicza....a poltora tygodnia temu zamowiem karte kodow ktora do dzisiaj nie dotarla
tlumaczenie:
,,bo tyle to trwa prosze pana i byly swieta i pewnie dojdzie we wtorek bo jest wyslana standardowym listem!!!!!!!! ,,
Dodam ze karta jest potrzebna do zamownia nowej platniczej ( ktorej nie mozna tez zamowic telefonicznie bez karty kodow podajac nawet numer buta swojego psa - chore)
Karta przyjdzie gdzies kolo wtorku i dopiero wtedy bede mogl zamowic karte platnicza ktora dojdzie za kolejne 7 dni roboczych ................ !!!!!!!

Nastepny numer jest taki ze niestety nie ma mozliwosci wybrania gotowki w banku PKO BP mimo ze jest wlascicielem kont Inteligo.....
tlumaczenie:
,,bo prosze pana nie widzimy stanow kont inteligo w naszym systemie ( i na dokladke bezczelnie ) trzeba bylo zalozyc sobie konto z dostepem do internetu w banku na miescu to nie mial by pan problemu ,,!!!!!!!!!!!!

Dodam jeszcze tylko tyle ze w moim miescie kolejki w banku pko BP sa dlusze niz kolejki za biala w swieta wielkanocy za czasow komuny i tak jest codziennie .............

tak wiec majac pieniadze na koncie jestem biedny bo nie mam zadnej mozliwosci dostac sie do nich.....przez kolejne 4 dni. Potem bede mial karte kodow i owszem ale moge sobie co najwyzej przelac kase na konto rodzicow i wyplacic za pomoca ich karty ( kolejny dzien do tylu). Po 7 kolejnych dniach bede mial ten zaszczyt otrzymania nowej karty platniczej i wreszcie wyplaty kasy.............................JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHOOOREEEEEEE!!!!!

A co by bylo gdybym byl za granica i ktos ukradl by mi karte lub zagubil bym ja ????????

i jak tu byc spokojnym :)

ex 126 280se Kijek
ex 115 220d

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00