gekonos pisze:
Dariusz Suchorz pisze:
polecam mbank
Dariusz Suchorz pisze:
Jesli chodzi o większą kasę , też nie ma problemu bo to jest Bank WBK.
mBank to jest bank internetowy prowadzony przez BRE Bank
Mam pytanie do AUTORA postu:
- co takiego Inteligo zawiniło, że zablokowany jest dostęp do konta, oczywiście jeśli to nie jest jakaś tajemnica
Mam konto w Inteligo od 6 lat - jak dla mnie super, tak sie przyzwyczailem, ze jak teraz uruchamiałem eMaklera w mBanku to jednak funkcjonalność menu na stronach Inteligo bardziej mi pasuje.
Jak do tej pory złego słowa nie mogę powiedzieć o Inteligo, owszem brakuje mi tam kilku rzeczy, które mają inne banki, ale chyba nie ma konta z dostępem przez neta co będzie miała "wszystko"
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Do tej pory nie narzekalem ale moze to pech
Pekla mi karta platnicza....a poltora tygodnia temu zamowiem karte kodow ktora do dzisiaj nie dotarla
tlumaczenie:
,,bo tyle to trwa prosze pana i byly swieta i pewnie dojdzie we wtorek bo jest wyslana
standardowym listem!!!!!!!! ,,
Dodam ze karta jest potrzebna do zamownia nowej platniczej ( ktorej nie mozna tez zamowic telefonicznie bez karty kodow podajac nawet numer buta swojego psa - chore)
Karta przyjdzie gdzies kolo wtorku i dopiero wtedy bede mogl zamowic karte platnicza ktora dojdzie za kolejne 7 dni roboczych ................ !!!!!!!
Nastepny numer jest taki ze niestety nie ma mozliwosci wybrania gotowki w banku PKO BP mimo ze jest wlascicielem kont Inteligo.....
tlumaczenie:
,,bo prosze pana nie widzimy stanow kont inteligo w naszym systemie ( i na dokladke bezczelnie ) trzeba bylo zalozyc sobie konto z dostepem do internetu w banku na miescu to nie mial by pan problemu ,,!!!!!!!!!!!!
Dodam jeszcze tylko tyle ze w moim miescie kolejki w banku pko BP sa dlusze niz kolejki za biala w swieta wielkanocy za czasow komuny i tak jest codziennie .............
tak wiec majac pieniadze na koncie jestem biedny bo nie mam zadnej mozliwosci dostac sie do nich.....przez kolejne 4 dni. Potem bede mial karte kodow i owszem ale moge sobie co najwyzej przelac kase na konto rodzicow i wyplacic za pomoca ich karty ( kolejny dzien do tylu). Po 7 kolejnych dniach bede mial ten zaszczyt otrzymania nowej karty platniczej i wreszcie wyplaty kasy.............................JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHOOOREEEEEEE!!!!!
A co by bylo gdybym byl za granica i ktos ukradl by mi karte lub zagubil bym ja ????????
i jak tu byc spokojnym