Grigorij0 pisze:
Powiadasz johnye300, że bawiłeś się tym ASUSem, powiadasz że dobrze się sprawuje? Ile pracuje na nawigacji na pełnej baterii? Ekranik tego urządzenia nie jest zbyt wielki, czy wygodnie się z tego kożysta? Jak z niezawodnością i zawieszaniem?
Ja mam takiego ASUSa. Sprzet jak na palma z wyższej polki (zajeździłem juz pare palmow, to wiem). Wady:
-Gruby skurczybyk stosunkowo, no ale ma wbudowany gps
-Nie wiemc zemu ale dla mnie bateria to tragedia, ale moze ja swoja zalatwilem przez uzywanie go w aucie, bo jak podlaczas do zapalniczki to sie laduje, jak zgasisz silnik to przestaje ladowac. mozna w glupi sposob zniszczyc baterie co mi sie chyba udalo.
-Beznadziejnie zrobiony kabel. Ladowarke podpina sie do kable do dynchronizacji a tego dopiero do palma, co powoduje ze jak chcesz go ladowac z gniazdka AC to oprocz ladowarki musisz posiadac jeszcze kabel do synchronizacji to jest IMO absurdem.
Poza tym same zalety. Ja za mojego dalem po wakacjach 1600zł w sklepie. <br>
Dodano po 2 minutach.:<br>
Borys pisze:
Poza tym szybkie tempo budowy nowych drog i autostrad w Polsce determinuje takze czeste upgrade'y samej mapy..
Ekhm. Mozesz powtorzyc bo nie zalapałem
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
<br>
Dodano po 3 minutach.:<br>
johnye300 pisze:
Najlepiej model z Wi-fi.
Niech szlak to WiFi trafi, probowalem to uruchomic w 2 duzych sieciach (m.in. mojej sieci Wireless na uczelni) i goscie w helpdeskach rece rozkladaja. Wszystko smiga dopuki siec nie jest zmyslnie jakos zabezpieczona. Poprostu PPc nie obsluguja niektorych zabezpieczen ktore obsluguja zwykle windowsy, a ktory admin przy zabezpieczaniu sieci martwi sie pocketami.
Niemniej jednak i tak nadal kupilbym takiego z WiFi bo niewiele drozej, a mizna kiedy ostro pluc sobie w brode