MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest sob sie 30, 2025 12:13 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
weteran

Boulik pisze:
Ja chce dużo takich naklejek bo różni upierdliwcy regularnie blokują mi wjazd do garażu

Co się będziesz w naklejki bawił. Wygraweruj jednemu z drugim zakaz parkowania gwoździem na dachu, to w mig pojmą naukę [zlosnik] [oczko].

A jeszcze zapomniałem do tej listy dopisać palantów, którym co 3 minuty włącza sie alarm. I tak przez całą noc. Przysięgam, że kiedyś nie wytrzymam......

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

wojz pisze:
o się będziesz w naklejki bawił. Wygraweruj jednemu z drugim zakaz parkowania gwoździem na dachu, to w mig pojmą naukę .

To zdecydowanie nie jest dobry pomysł, bo nie będzie trudno dojść autora tego graweru. Mój garaż jest tak niefortunnie usytuowany, że tylko mnie blokują. I później ktoś mi coś wygraweruje, a tego w obecnej sytuacji bym nie przeżył :evil:

Tytuł:
weteran

Boulik pisze:
To zdecydowanie nie jest dobry pomysł, bo nie będzie trudno dojść autora tego graweru.

Wiem ;) . Ale za to jaki ubaw :D.

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

wojz pisze:
A jeszcze zapomniałem do tej listy dopisać palantów, którym co 3 minuty włącza sie alarm.

i jeszcze takich co parkują swój samochód w odległości 10 cm od Twojego i wysiadając pozostawiają na Twoim aucie "piękne, głębokie" wgniecenia ma drzwiach lub błotnikach.
Najczęściej spotykana sytuacja na parkingach w centrach handlowych.
Ja swój samochód zawsze parkuję jak najdalej od drzwi, tam gdzie jest luźno, ale i tak bardzo często jakiś baran zaparkuje tak, że abym wszedł do auta to muszę nieźle się pogimnastykować, lub skorzystać z drzwi pasażera

http://www.beczkolandia.pl
http://www.kali-tramp.pl

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Boulik pisze:
Noo tak! Ja chce dużo takich naklejek bo różni upierdliwcy regularnie blokują mi wjazd do garażu :evil:
Skąd się bierze takie?

Nie wiem gdzie można kupić takie nalkejki ale czasem je widuje na samochodach źle zaparkowanych w office parku na przeciwko galerii mokotów

Natomiast na swoim zbiorowisku osiedli strzeżonych widziałem że ochrona nalepia normalne wydruki A4 na jakimś kleju... zawsze nalepiają na szybie tylnych drzwi aby nie zasłaniać widoczności w raazie pilnej potrzeby użycia auta

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00