A ja znam skuteczniejesza metodę i naprawdę działającą... Jako, że zajmuję się reklamą i znam jej (również) niszczące działanie zrobiłbym prostą ulotke. Nawet niewielką formatu A5 lub A6 tzw. "flayera" i wydrukował w drukarni w nakładzie 1000 sztuk. Koszt pełny kolor nie powinien przkroczyć 600zł (tylko pamiętaj nie drukuj w warszawie, bo tutaj rynek rozpasany jak cholera). Ulotka powinna mieć jakiś zgrabny tytuł np. NOWY WARSZTAT U ZŁODZIEJA. WIELKIE OTWARCIE !! (słowo złodzieja koniecznie musi dominować) Ludzi natychmiast zaintryguje słowo "złodziej". Niżej nieco mniejszym fontem w jakiejś gwiazdce jak na promocjach w sklepach
" CZEŚCI ZA DARMO!!!! kradniemy" i na koniec oczywiście adresik dużymi "wołami" z nazwą firmy;)
Teraz wystarczy rozkolportować na mieście w jakiś strategicznych miejscach (parkingi,parkingi przed hipermarketami itp.). W nocy obklej im tym warsztat.
Możesz mi zaufać --- zniszczysz ich jak psy! Skutecznośc takiej reklamy nie kończy się wyłacznie na przeczytaniu takiej ulotki lecz na przekazywaniu "z ust do ust". To będzie krótki żywot tego warsztatu. Potem po miesiącu przyjdż spokojnie i zażądaj zwrotu części a jak nie to powiedz, że szykujesz im jeszcze drugą rundę.
Ponieważ cała sprawa mnie zbulwersowała do szpiku kości możesz liczyć na moją pomoc w projekcie samej ulotki

Takiego sk...syństwa nienawidzę i ZAWSZE z tym walczę!!
Pozdrawiam i pamiętaj zemsta potrafi być słodka
P.S oczywiście możesz też zrobić coś podobnego na ksero w postaci małych plakacików za pół darmo (choć będzie to mniej wiarygodne).