Boulik pisze:
Gardzę A-klasą jako Mercedesdem!

zaraz mnie cos trafi...
A czy osobuy ktore maja taka opinie o A wogóle kiedykolwiek nia jeżdziły. Rozumiem że wygląd to kwestia gustu. Moja przygoda z marka Mercedes własnie zaczęla sie od A klasy. I jesli ktos twierdzi ze A klasa to nie mercedes to tak samo jak wszystkie B,C,D,E,F,G,H,I,J i co tam tylko chcecie. Porównajcie sobie jakość i materiały uzyte w A i jakimkolwiek innym aucie tego rozmiaru oraz przestrzen i dostepne rozwiązania oraz wyoosażenie standardowe auta. A po prostu nie odstaje od całej reszty wspólczesnych Mercdesów. Kiedys było naet takie porównanie A z S klasą.
Nie dość że materiały i to samo wykonanie to stylistycznie i obsługowo to samo. A nawet wiecej bo w A Long jest wiecej miejsca z tyłu dla pasażerów niz w S. Dla mnie to auto to majstersztyk obecnie kopiowany przez inne firmy w postaci tzw mikrowanów. A dal porównaie postawcie sobie stare clio (nie to z 2006 roku) obok A klasy i co sie okaze. Clio jest dłuższe a jak zajrzycie do wnetrza A to nie uwierzycie jak ta przestrzeń jest geniealnie zagospodarowana.
To byłoby na tyle. Wkurzyłem się....
.... i jeszcze jedno tak samo lubie jeżdzić a jak Coupeta. Po prostu inne doznania ale oba auta super tylko każde w swoim przeznaczeniu.
Pozdrawiam
Futrzak