BamBam pisze:
Cytuj:
IGNOROWANI: lukasz 200, kane, Rufus Banan, Radunio - z tymi osobami nie dyskutuję
przedszkole... zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy...
O tam od razu! Przesadzacie.
Co wy myśleliście, że ktoś pod wpływem tego wątku zmieni podejście do swojej ortografii? filippo sonduje, wnioski nasuwają się same, kilka opinii przy okazji.
lukasz 200 pisze:
Nie będę zmieniał podpisu ale wydedukuj sobie co chetnie bym tam umieścił.Bystrzaku.
Jakaś nowa moda? Ja tam lubię z tobą dyskutować i nie zamierzam cię ignorować.
Ale o jedno cię proszę:
lukasz 200 pisze:
to przypomnij sobie jak zakończyła sie pewna tranzakcja z felga aluminiową.I nie bądz taki kryształowy,bo Tobie też można zarzucic też kilka rzeczy.
Napisz w końcu o co ci chodzi, publicznie lub prywatnie, bo już raz mnie posądziłeś o czyn karalny związany z aluminiową felgą i widzę że znowu chlapiesz i chlapiesz, konkrety nie padają, a ty będziesz przez kolejne miesiące udawał Greka. Mam już dosyć publicznych oskarżeń wysywanych przez ciebie do połowy.
A może ułatwić ci zadanie? Konto w Allegro: 100%, konto na ebay.de ok. 95% (Mitglied seit 2003, in Deutschland).
Rufus Banan pisze:
Znaczy się mam się cieszyć, że nie powstał jeszcze dział dla Atego i Viano?
Rufusku, Rufusku przeczytaj zdanie, które pobazgrałeś, ale z nagłówkiem i w całości.
Jak dla mnie to chodzi tu jednak o ten model, a reszta jest na większą lub mniejszą przyczepkę i nie cyferki z typoszeregu są tu ważne, a pasja i sposób myślenia. Ale co ja tu Panu tłumaczę...
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)