and6412 pisze:
Noo, Erio... masz wcześniejszy prezent gwiazdkowy

. Bardzo ładne auto. Co bardzo ważne wyglada a to, że drewienko, tapicerki, bagaznik jest w bardzo ładnym stanie, a to jest bardzo ważne. M110 to sądze nie jest wiekszy problem, nawet wymienić. A blacha no cóż jak w kazdym

Powodzenia chłopie.
PS.
No pochwal się planami
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
bo do mnie jakies przecieki dopływają
Wnętrze auta jest b. ładne, M110 tez się za bardzo nie martwie .. po świętach sprawfdzę kompresję .. jak bedzie powyzej 10 na każdym garku to zostawiam ten silnik, jak nie to sie pomyśli ... swap na 240D ktory stoi w garazu tez wchodzi w rachube (choc b. niechętnie.)
a Blacha ... od stycznia ruszamy z remontem

kompleksowy + nowy lakier... możecie dawać namiary na podwykonawców z małopolski i świetokrzyskiego i łódzkiego.
PS. Jakie przecieki ?wal na GG 1509112
MERCEDES 4 EVER pisze:
Erio twoja mina mowi wszystko!!!!! gratuluje nabytku-najwazniejsze ze sa chromy na podszybiu,pod lampami,obrotek i klima.No i twoje ulubione welurki w prazki...Jest przetarty??? w TYM miejscu? Acha dołoz mu lusterko bo wyglada to okropnie-klma jest nie ma lusterka

to były czasy...Ogolnie to nie jest zle to co najdrozsze ma ok-reszte sie zrobi...Juz sie wpraszam na siłe

na ogledziny
!!!!!
chromu pod lampe tył lewa raczej szukał bede

a wypas jest czaderski :
- wycieraczki lamp działają

- el. antena nie działa (to juz trzecia którę będę naprawiał) jedna leży rozkręcona od w124 brak bata, a w czołgu naprawiłem
-podgrzewanie foteli działa
- centralny szczelny
- klima nie wiem, ale ważne ze jest co ewentualnie naprawić
- obrotek jest i chodzi ok
- Becker mexico kurier działa pięknie
- lampka tył wew.działa
- ogrzewanei tylnej szyby pionowe cienkie paski jutro rano sprawdze
tapicerka śliczna ... rzeczywiście chyba moja ulubiona .. po czołgu .. ma przetarcie tylko na oparciu kierowcy ok. 5x5cm ... zrobi sie w swoim czasie, reszta tapicerki super.
co do lusterka .. taki mi się podoba ... jest bardziej agresywny ..., ale jak zmienie silnik na 240D (10% szans) to i lusterko dołozę. Najchętniej utrzymałbym go w 100% oryginale.
Waciak pisze:
Fajny samochód gratulacje.
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
thx

do zobaczenia na spocie, moze przyszłe lato ... tymczasem zapraszam wszystkich do Kielc na browara