AMG napisał
Cytuj:
jestem w szoku, zaczynam sie za Ciebie wstydzić co Ci zawiniła 280-teczka, że zmiaeniłes JA na takie coś nie dość, że na kupe plastiku to jeszcze taxi wstydz sie Kolego wstydz .....
erio pisze:
AMG rozumiem twoje argumeny bardziej niż myślisz ;(
Poleciałem na kase
ta ex taxsa ma klime a ja mam 7 miesiecznego syna .. tak więc było parę argumentów ... (nie cbede ich teraz wymienial bo bledną przy blasku chromów dobrze utrzymanej w123)
Jest jeden plus ... kolesiowi nie starczyło tyle ile zawołałem wiec zostały mi 4 felgi Barok Centra 15 cali te z fotek z podpisu .. z oponkaimi Continental 205/60R15 z bieżnikiem 6 mm. Czołg odjechał na zimówkach.
Felgi te prawdopodobnie doczekają się niebawem w107 lub w123ce....
A poniżej .. ja Kuba i Czołg ostatnie chwile

Ostatnio szukałem tej fotki Kuby i mnie w Czołgu i przeczytałem niektóre z waszych wypowiedzi jeszcze raz ... wypowiedzi sprzed prawie roku ...
Niniejszym oznajmiam ... przez 10 miesięcy wiele się zmieniło ... W124 taxi pojechało do klienta do Łodzi gdzie zdążyło juz zostać skradzione i odnalezione
A ja właśnie kończę zbierać komplet dokumentów do zarejestrowania na żółte blachy W123 QP 280CE .. w wersji między innymi z klimą i podgrzewaniem pupy

i wycieraczkami lamp
Wszystko dobrze co sie dobrze kończy ... jak się ta zima skończy to może na wiosnę , a może dopiero na lato ... QP będzie po remoncie ...