MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 6:44 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Klubowicz
Awatar użytkownika

Pszczola pisze:
p.s. Finanse to już inna para kaloszy Sam mam mało ale jakoś te 200zł na zlot uściepałem.

200 to i owszem...
Ale weźcie np. mnie , bardzo bym chciał przyjechać, i zrobie co w mojej mocy by być, o ile zdaże złożyć auto, ale w moim przypadku musze liczyc 600-800 zł na samo paliwo... gazu nie mam ... więc to nie tylko 200 czy 300zł...

R129- 500SL NALEŚNIK
W126C- 560SEC SECZYSKO
W123C- 230 CE 2.8 vel 200D BANDYTA

Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
JaKon pisze:
Pszczola pisze:
p.s. Finanse to już inna para kaloszy Sam mam mało ale jakoś te 200zł na zlot uściepałem.

200 to i owszem...
Ale weźcie np. mnie , bardzo bym chciał przyjechać, i zrobie co w mojej mocy by być, o ile zdaże złożyć auto, ale w moim przypadku musze liczyc 600-800 zł na samo paliwo... gazu nie mam ... więc to nie tylko 200 czy 300zł...

Fakt, mało nie jest, ale skoro wiadomo, że zlot będzie, to może na przyszłość warto się zastanowić nad wczesniejszym odłożeniem na wachę? [oczko] Mam diesla i wycieczka będzie nas z Małgosią kosztować ok. 500-600zł (paliwo + wszystkie koszta związane z pobytem). Jednak cieszymy się, że uda nam się być, choć zapowiadało się zupełnie inaczej [cool]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
Klubowicz
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
JaKon pisze:
Pszczola pisze:

200 to i owszem...

Fakt, mało nie jest, ale skoro wiadomo, że zlot będzie, to może na przyszłość warto się zastanowić nad wczesniejszym odłożeniem na wachę? [oczko] Mam diesla i wycieczka będzie nas z Małgosią kosztować ok. 500-600zł (paliwo + wszystkie koszta związane z pobytem). Jednak cieszymy się, że uda nam się być, choć zapowiadało się zupełnie inaczej [cool]

Rozumiem.. i zgadzam się... Tylko sam wiesz jak jest z renowacjaa autka... kasiorka "na zlot" juz dawno jest wtopiona w autko, a i jeszcze tysiaczek pewno peknie do konca przyszłego tygodnia... wiec obawiam się ze nie wyskrobie jeszcze 1000 na zlot,,,, ale nigdy sie nie mowi nigdy.. ;)

R129- 500SL NALEŚNIK
W126C- 560SEC SECZYSKO
W123C- 230 CE 2.8 vel 200D BANDYTA

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Sebian pisze:

Fakt, mało nie jest, ale skoro wiadomo, że zlot będzie, to może na przyszłość warto się zastanowić nad wczesniejszym odłożeniem na wachę?

Myślę że dla wielu studentów (a tutaj jest ich całkiem sporo) może to się okazac zwyczajnie trudne. I trzeba to zrozumieć. A jeszcze ta kwestia terminu - problem sesji. może na przyszłość warto się zastanowić nad - innym terminem zlotu?

Sebian pisze:
Jednak cieszymy się, że uda nam się być, choć zapowiadało się zupełnie inaczej [cool]

To miło wiedzieć że bedziesz - bo juz zacząłem się zastanawiać jakiż to "zabytkowy" MB [zlosnik] - wygra tym razem konkursy czy próby i kto w podpisie tym razem umieści sobie puchary ;) [zlosnik] - a tak pewnie bedzie jak zawsze [zlosnik] i jest po kłopocie ;) .

Pozdrowienia [cool] - S1

Tytuł:
Klubowicz

Samsung1 pisze:
Sebian pisze:

Fakt, mało nie jest, ale skoro wiadomo, że zlot będzie, to może na przyszłość warto się zastanowić nad wczesniejszym odłożeniem na wachę?

Myślę że dla wielu studentów (a tutaj jest ich całkiem sporo) może to się okazac zwyczajnie trudne. I trzeba to zrozumieć. A jeszcze ta kwestia terminu - problem sesji. może na przyszłość warto się zastanowić nad - innym terminem zlotu?

Fakt, że w tym roku majowy termin zrobił się czerwcowy [szalone] Widać coś musiało stanąć na przeszkodzie, żeby zrobić zlot wczesniej. Cóż... bywa... [oczko]

Samsung1 pisze:
Sebian pisze:
Jednak cieszymy się, że uda nam się być, choć zapowiadało się zupełnie inaczej [cool]

To miło wiedzieć że bedziesz - bo juz zacząłem się zastanawiać jakiż to "zabytkowy" MB [zlosnik] - wygra tym razem konkursy czy próby i kto w podpisie tym razem umieści sobie puchary ;) [zlosnik] - a tak pewnie bedzie jak zawsze [zlosnik] i jest po kłopocie ;) .

Buahahahaha [zlosnikok] Niestety jest pewien punkt regulaminu tego forum dotyczący podpisów, z którym się nie zgadzam, i z którego powodu nie mam już zacnych obrazków w podpisie, ale rozwiązanie i obejście tego punktu mam już prawie gotowe [oczko] [zlosnik]

Pozdrawiam

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
Swoja BABA
Awatar użytkownika

a ja nie mogę bo najzwyczajniej w świecie robię zamieszanie w firmie bo nasz "pancernik" ma okrągłe urodziny... to se ne da... a bardzo bym chciała, nawet szkołę potrafiłabym odpuścić... no ale chyba dam radę na następny [zlosnik]

Tytuł:
Klubowicz

Biedrona pisze:
a ja nie mogę bo najzwyczajniej w świecie robię zamieszanie w firmie bo nasz "pancernik" ma okrągłe urodziny... to se ne da... a bardzo bym chciała, nawet szkołę potrafiłabym odpuścić... no ale chyba dam radę na następny [zlosnik]

Wynajmij U-boota i problem sam się rozwiąże [oczko] [zlosnik]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
Swoja BABA
Awatar użytkownika

No Sebianku.... rozumiem że jesteś chętny... [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik]

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

wiem że może 200zł to jest mało. mi starczy gyż mam 15km do Sulistrowiczek. Ale jak jechałem na VZlot to nie dość że wydałem 700zł na wszystko to jeszcze 2 dni przed wyjazdem wydałem 450zł na naprawe 115'tki :)

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Pszczola pisze:
Ludzie doszły mnie słuchy że niektórzy z Was nie mogą przyjechać na zlot bo w tym czasie mają egzamin. To nie jest wymówka! Ja przełożyłem sobie ustny z angielskiego bo jade na zlot. Wy też przełóżcie. Nie wieże, że się nie da. A tak na marginesie są inne terminy a zlot zaczyna się praktycznie w te same dni co sesja ( średnio we Wrocławiu – sesja się zaczyna głównie 7-8 lub 15go ).

Przyjeżdżać na zlot!!!!

p.s. Finanse to już inna para kaloszy :( Sam mam mało ale jakoś te 200zł na zlot uściepałem.

kase na wyjazd jakos mozna by bylo zorganizowac, z sesja tez sobie poradzic, ale niestety termin zlotu koliduje w moim przypadku z jeszcze jedna impreza: AMP w wioslarstwie...
z czegos musialem zrezygnowac :(

pozdrawiam

Tytuł:
Klubowicz

Pszczola pisze:
wiem że może 200zł to jest mało. mi starczy gyż mam 15km do Sulistrowiczek. Ale jak jechałem na VZlot to nie dość że wydałem 700zł na wszystko to jeszcze 2 dni przed wyjazdem wydałem 450zł na naprawe 115'tki :)

Chcesz się licytować? [oczko] Ja przed VI zlotem, w którym nie mogłem wystartować, wydałem... dużo na remont SE [zlosnik] Ale czy to ważne? Ważne są czyny odważne [oczko] [zlosnik] [ok]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00