RobGas pisze:
jak nie wiadomo o co chodzi to .... chodzi o pieniądze.
a może inaczej, KTO NA TYM ZAROBIŁ?
być może... w końcu U.S Army przeczyściła sobie magazyny (będą nowe zamówienia uzbrojenia) w Afganistanie, przetestowali nowe zabawki, TV całego świata zwiększyły oglądalność, niedługo pojawią się książki typu: "Byłem/am tam..."...
Ale kombinowanie czy oficjalna wersja jest prawdziwa czy nie to nie dla mnie... Te ataki to straszna tragedia, nieważne kto za tym stoi... W końcu w godzinę zginęło 3000 ludzi... Wydarzenia te mną naprawdę wstrząsnęły -tym bardziej, że w tym czasie miałem być w Stanach... ale na 2 tygodnie przed wyjazdem odwołano wycieczkę na targi... Gdybanie kto to zrobił i po co, i kto na tym zarobił średnio mnie interesuje - mnie tylko wkurza to, że po atakach musimy coraz więcej kasy wykładać na życie...(Ceny ropy podskoczyły, ubezpieczenia też itp)
P.S. Jak przedłużałem ubezpieczenie MB to uzyskałem info, że po wrześniowych wydarzeniach stawki za samochody z większymi pojemnościami poszły w górę

Czyżby istniało niebezpieczeństo, że zaczną latać ??? A może będą "atakować" przydrożne kioski ruchu
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)