sebi pisze:
Konik pisze:
hunzwee pisze:
Dziś na parkingu przy Hali Ludowej. Sreberko metallic, jasna skóra na fotelach, desce itd. Do tego wieeelkie głośniki
![[zlosnik2]](./images/smilies/zlosnik2.gif)
we wszystkich drzwiach i według tego co widnieje na klapie bagażnika agregat 220 D
![[brawo]](./images/smilies/brawo.gif)
. Czekałem dość długo na właściciela, ale zapewne zwiedzał urocze zakątki Hali Ludowej więc się nie doczekałem.
Hej
Byłem wprawdzie przy Hali Ludowej, ale wczoraj. Sreberko też nie pasuje - biały. Skóra na fotelach - czarna. Głośniki tak, ale nie wieeelkie. Drzwi, nie ma. Klapa bagażnika jest. Agregat 1500. Aha i nie autko.
Hm, raczej nie moje.
Pozdrawiam
Maciej
Hymmmmm ??!!
To w takim razie ja Cię nie widziałem??!!
Startowałem w tym zlocie zabytków autem W114 280CE o numerze startowym 18 ale Konika?, nie raczej nie widziałem. Chyba że sie mineliśmy a Ty nie zobaczyłeś W114 280CE bez słupka środkowego!!
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Owszem widziałem to auto. Obejrzałem je sobie. I tak sobie później nawet patrzyłem jak kręci między słupkami. Jeżeli jesteś gościem "dość" pokaźnych rozmiarów, wczoraj zarośniętym, to patrzyłeś na mnie. Ale nie dziwie Ci się, że nie widziałeś we mnie konika, wczoraj nie miałem kopyt, nie strzygłem uszami i nie rżałem.
Maciej