Cześć,
Cytuj:
Miło, że się zarejestrowałeś. Jakie kolejne auta w planach?
Mi też miło. Na razie chcę wyprowadzić beczkę na absolutną prostą, mam auto które nie wymaga wielkich ingerencji blacharskich, ale jednak bez ogólnej atencji i miejscowych walk się nie obędzie.
Prowadzenie działań na kilku frontach jednocześnie zawsze kończy się kapitulacją na wszystkich, staram się tych błędów (już) nie popełniać- dlatego za kolejną pełnoletnią Gwiazdą się nie rozglądam. Wręcz przeciwnie.
Cytuj:
Kombi z avatara to Twoje 230TE z podpisu? Moim zdaniem najładniejszy kolor w zestawie z jasna skóra/ Mb texem[...]
Tak, to moje auto. Też uważam, że to świetny, klimatyczny kolor, świetnie 'wyciągający' błysk chromów, których mu przecież nie brakuje. Niestety środek to czarne półskóry, dziś pozwoliłem sobie na małego druta i w aucie pojawił się orzechowy dekor. Było nieprzyzwoicie smutno.
Cytuj:
Pokaż dziurę w dachu.

I tę beczkę kombi. Musi być mocno zadołowana pod kocem, bo nigdy nawet nie mignęła mi.
A kombiaka z dziurą w dachu widziałeś kiedykolwiek ?
Moje auta są zbyt pospolite by rzucać się w oczy na ulicy. Porsche każdy widział, Mercedesami jeździ się w pełni incognito.
Beczka jest garażowana, ale w tym sezonie najechała już dobry tysiąc kilometrów. Auta użytkuję zdecydowanie zgodnie z ich przeznaczeniem.
Pozdrawiam wszystkich !
C.