MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pt cze 20, 2025 7:59 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
Klubowicz
Awatar użytkownika

.. w akcie desperacji pozwoliłem sobie na zapytanie drogą prywatnej, wiadomości kilku członków z naszego szacownego grona, o możliwość jazdy kawalkadą pilotowaną przez policję (Trzebnica 2002). Pragnę w tym miejscu zaznaczyć, że do kafei przyjechałem samochodem, zatem nie pozostaję pod wpływem alkoholu, bądź podobnie działającego środka, jako że nie zwykłem jednocześnie prowadzić i pozostawać. Proszę się ustosunkować do zadanego poniższymi słowy pytania:

"Cześć tu Komin. Nękam Cię, bo jesteś z Wrocławia i jest możliwość zajechania z fasonem w kolumnie eskortowanej przez policję do Trzebnicy. Pytanie jest proste: czy wchodzisz w to świadom tego że trzeba będzie się pewnie coś zrzucić na tę radość stasznie wielką.

Pozdrawiam
Komin ze Szczecina"

Rzecz jasna należy sobie myślowo wymienić nazwę Wrocław na nazwę miejscowości z której się pochodzi. (to na górze to treść tych wiadomości, a ta była adresowana do Breslaumercmafiji)
Znowu pozdrawiam. Komin

Tytuł:
wiarus junior

Ja takie nie otrzymałem,
Wczesniej ten temat (pamiętam) był już poruszany, osobiście prześledziłem możliwe trasy z kąd przez co bo dokąd to wiem.
I stwierdzono, że jest jeszcze na to trochę czasu .
Więc nie denerwuj się. Spoko.
PEWNE JEST TO, ŻE NAPEWNO DO WROCŁAWIA WIEDZIEMY KUPĄ, KUPĄ MOŻE NAWET DO KRAKOWA BO WARSZAWA I LUBLIN PRZEZ ŁÓDŹ I KRAKÓW DO WROCKA ZAJEDZIE (chyba?)

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

No to jeśli Wawa i Lublin jedzie przez Kraka to dajcie znać, to się spikniemy u mnie i dalej pojedziemy razem.

Ex MB C124 '87 230CE
FSM 126el '95

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Numer GG: 3764542
Info na temat eskorty itp możecie uzyskać u mnie pod numerem telefonu podanym w forum dla klubowiczów na poście "Przedstawiciele Regionalni"
Powiem tylko tyle że eskorta policyjna jest załatwiona.

Tytuł:
swój chłop

Witam wszystkich!
Sluchajcie eskorta policji jest juz zalatwiona i nie ponosimy z tego tytulu zadnych kosztow.
Jednak mam prosbe do tych ,ktorzy sie decyduja jechac w takiej kolumnie zeby sie zdeklarowali do konca kwietnia, bo musze podac w kwestionariuszu (dla policji) ile aut bedzie jechalo. Jeszcze jedna wazna rzecz dot. pilotowania przez policje. a mianowicie doszly mnie sluchy ze niektorzy obawiaja sie (zatrzymania dowodow rej.) Powtarzam to juz ktorys raz z kolei, policja ma za zadanie bezpiecznie i w miare mozliwosci jak najszybciej przeprowadzic nas przez zakorkowany w godz. szczytu (bez obwodnicy) Wroclaw. Nikt i nic nie ma prawa nas zatrzymac bo bedziemy jechali w kolumnie tj. prowadzacy radiowoz z przodu i zamykajacy kolumne z tylu. Tak wiec zadne dowody rej. nie beda ich interesowac. Jeszcze jedna wazna rzecz (dla tych ktorzy nigdy nie jechali w kolumnie badz nie wiedza teoretycznie jak to wyglada) rytm jazdy nadaje pierwszy radiowoz i tego nalezy sie trzymac. (bez popisow).
aha bylbym zapomnial wiem ze od strony krakowa bedzie jechac pare aut, wiec bez obaw bedzie osoba ktora je wprowadzi od strony trasyA4 do wrocka. miejsce spotkania i wyjazdu do Trzebnicy to parking pod poczta glowna przy pl.Dominikanskim (galeria dominikanska) tam rowniez bedzie telewizja. Oreszte szczegolow prosze pytac "hunzwee`go".
Uff... sorry ze sie tak rozpisalem, ale czesc osob potrzebowala wyjasnienia.
Pozdrawiam wszystkich.

Tytuł:
wiarus junior

To dopiero będzie jazda [zlosnikz]
odlot total.
Już jestem podniecony.
Czy dałoby się uwiecznić to zdarzenie na VHS?

PS
a więc gdy w kolumnie zepsuje się samochód - nie zabiorą dowodu rejestracyjnego tylko będzie "kfas" :oops: .

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Wojtas pisze:
Witam wszystkich!
Sluchajcie eskorta policji jest juz zalatwiona i nie ponosimy z tego tytulu zadnych kosztow.
Jednak mam prosbe do tych ,ktorzy sie decyduja jechac w takiej kolumnie zeby sie zdeklarowali do konca kwietnia, bo musze podac w kwestionariuszu (dla policji) ile aut bedzie jechalo...

Rany jak fajowo!!! [cool] [cool] [cool]
Podpisuję się rękami i nogami jako chętny.

E220 T '93 NA SPRZEDAŻ

Tytuł:
swój chłop

Witam wszystkich!
Jeszcze raz powtarzam (troche juz mnie to nudzi) jezeli chodzi o przejazd pod nadzorem policji to jest to calkiem niegrozne. I tu znowu sie powtarzam , oni maja za zadanie tylko nas przeprowadzic bezpiecznie przez miasto, ŻADNE DOWODY REJ. ICH NIE INTERESUJA, czy nie potraficie tego zrozumiec do jasnej cholery, a w du......
juz naprawde to wszystko mi sie znudzilo, kazdemu z osobna tlumaczyc o co chodzi z tą kawalkadą.
Mam tylko jedna prosbe do tych osob ktore naprawde sa zainteresowane taką formą przejazdu ,zeby w jakis sposob zglosily chec uczesnictwa.
Musze wiedziec jaka to bedzie ilosc aut. Musze to wiedziec do konca kwietnia. Podaje mój nr tel. 609580902. Sorry ze sie wczesniej unioslem ale jestem juz naprawde zmeczony, udalo mi sie zalatwic trzech sponsorów, a tu jeszcze na glowie policja i klubowicze z pytaniami o dowody rej.
pozdrawiam .

Tytuł:
swój chłop

JA SIĘ ZAPISUJĘ!!! acha, o której godzinie spotkanie?
Pozdrowienia

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

PANOWIE MAŁO WAS!!!
PRZECIEŻ NIE ZROBIMY ESKORTY DLA 5-6 AUT!!!
LUDZIE LITOŚCI!!! :evil: :evil: :evil:

Tytuł:
Klubowicz
Awatar użytkownika

Dobra o której rusza ta eskorta i juz konkretnie się tu umawiamy bo nam sie jeszcze temat rozlezie po kosciach. Myśle że trzeba umówić ze dwe godziny wczesniej i wyjechac na przeciw tym co sa z poza wrocka.

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Numer GG: 85536
Ja pisze sie na jazde w kolumnie fakt że jade ze Szczecina ale nadrzuce te 40 km aby wjechać do Trzednicy z pompą :)

Acha może by ktoś podjechał z trzebnicy na miejsce spotkania z tablicami startowymi aby przed startem kolumny umieścić je na autach.

No panowie ale bedzie czad [cool][palacz]

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Ja oczywiście piszę się na przejazd w kolumnie, będę jechał od strony Krakowa trasą A4. Wszyscy, którzy jadą z tych stron proszeni są o kontakt ze mną w sprawie uformowania kolumny (proszę o to również osoby jadące przez Kraków). Mail do mnie: msobieszek@linart.pl , tel. 0-602-284-373. Piszcie i dzwońcie, bo trzeba się zorganizować!!

Ex MB C124 '87 230CE
FSM 126el '95

Tytuł:
swój chłop

No panowie troche lepiej!!!!
plan jest nastepujacy: Miejsce spotkania we wrocku to pl. Dominikanski, jezeli ktos nie wie to chetnie odbiore danego osobnika na rogatkach miasta. Policja jest wynajeta na dwie godziny. Czyli ruszamy z wrocka do Trzebnicy okolo godz. 15.00 tak aby byc na miejscu okolo 16.00. Wiecej info pod moim numerem kom. 609580902.
Pozdrawiam

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Spokojnie, wystawimy "straże" w różnych punktach miasta tam gdzie są wjazdy do Wrocka po to aby elegancko i bez kłopotu przeprowadzić gości na pl.Dominikański.
Przy okazjii: kto z panów Wrocławiaków jest chętny do pomocy???We dwóch z Wojtkiem się nie rozerwiemy [hihi]
A co mi tam, macie też i mój nr 501 449 275

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00