Na wstępie proszę o nie kasowanie tego tematu chociaż przez kilka dni. Sprawa jest nietypowa ale bardzo ważna . Dziś tj.w środę około godziny 17-tej w Gorzowie stałem na światłach przy katedrze ( jadąc od mostu na Warcie ) obok bmw . Było to E46 coupe , kolor srebrny , rej.FGW ale nie o auto mi chodzi ale o dziewczynę , która tym autem kierowała . Była tak śliczna ,że aż zaparło mi dech w piersiach . Zamurowało mnie jak nigdy . Na moje nieszczęście , zanim zdążyłem ochłonąć , dziewczyna skręciła w prawo w stronę szpitala a ja, jako że byłem ustawiony na środkowym pasie, musiałem pojechać prosto i straciłem ją z oczu . Bardzo proszę kolegów z lubuskiego o jakieś namiary na to auto albo na tą dziewczynę . Bardzo proszę na PW .Będę niezmierny wdzięczny i nie ważne w chwili obecnej czy to jakaś dziewczyna gangstera czy cokolwiek innego . Z góry dziękuję i jeśli ktoś coś wie w tym temacie , proszę na priv.Dziękuję. P.S. Tylko bez głupich komentarzy proszę.
[to pisac na PW jak ktos cos wie]
_________________ Witek J. '95 S 350 Turbodiesel żaba '01 E46 320D Touring '07 E60 530D Sedan '03 Aprilia SR50
|