dziękuję wszystkim za zainteresowanie, dobrze czuć, że nie jest się samemu z problemami.
Ssanie w zielone chyba nic nie dało, 2 rurki w ogóle jakby nie działały, trzecia owszem stawiała opór, ale chyba nic się nie zadziałało, chyba, bo o tym za chwilę...
bo właśnie nie wiem jak to jest z tym centralnym, generalnie zawsze otwieranie bagażnika polegało na tym, że w poz. pion. zamknięty, poz. pozioma - otwarty, ale ale, żeby otworzyć bagażnik trzeba było i tak włożyć kluczyk przekręcić jeszcze dalej, tak gdzieś do pozycji prawie pion, i jednocześnie wciskając dopiero można było otworzyć, inaczej nigdy się nie otwierało, nie wiem czy to tak jest, czy to normalne z centralnym?
i czy to ssanie coś dało?
w każdym bądź razie niezawodny kolega
chmielo przyjechał z kluczykami od swojego w115 (przy okazji je znalazł

) poruszał i i otworzył.
Gdzie był kluczyk? chmielu ujawnić?
Przy okazji wzięliśmy karteczkę datenkartę i od razu chmiel mi pokazał co i jak rozkodował mi samochód, kurde wszystko idealnie jak w datenkarcie, nawet reflektory hella, brak emblematu 200D na klapie, czyli ten mój czerwony dziad jest w 100% zgodny z vinem, wszystko pasuje z wyposażenia, brakuje tylko radia 254 RADIO MB AUDIO 30 - USA
fronko i beet, dzięki, na szczęście dało rade.