Nilovitz pisze:
3. albo cie nie stac na inne "normalne" auto, albo zona nie umie w ogole jezdzic czyli potrafi jezdzic tylko fiacikiem, bo tak robila prawo jazdy
Nilo to są personalne wycieczki. Do tego mało smaczne. Ewentualna dysfunkcja żony kolegi do prowadzenia tego auta jest zwyczajnie chybiona. Kaszlaka trzeba umieć prowadzić więc skoro nauczyła się na nim jeździć to będzie się w tym aucie czuła wyśmienicie.
Nilovitz pisze:
co do wypowiedzi macka, zostalem wywolany do tablicy
Zdecydowanie dla poziomu tego forum wywoływanie Cię do tablicy zaszczytu temu forum nie czyni.
Nilovitz pisze:
po pierwsze primo: nie jestem twoim kolega, bo na to trzeba sobie zasluzyc
Wszyscy jesteśmy kolegami. Nie podoba Ci się to? Poproszę o głosy tych, którzy będą po Tobie płakać.
Nilovitz pisze:
po drugie pimo: chciales pochwalic sie wszystkim jakie to cudo masz i prosisz o opinie - stad moja opinia - surowa i konkretna, bez slodzenia jak u innych wazeliniarzy
To co zaprezentowałeś nie było opinią. Była beznadziejnej formy próba wyszydzenia kolegi. Żałość i trwoga. Cienkość nad cienkościami. Żałosną próbą .... tu niech się fachowcy wypowiedzą.
Nilovitz pisze:
po trzecie primo: czemu nie chwalisz sie zona?; dla mnie to jestes bohaterem, ze stac cie na malucha - a u mnie jest zero agresji, tylko szczerosc, szczerosc i jeszcze raz szczerosc
Patrz moją wypowiedź wyżej. Dokładnie ilustruje to co myślę o Twoich wypowiedziach jako użytkownik tego forum, nie moderator. Zdecydowanie podzielam opinie
kolegów, że to nie nasz
kolega ma problem z żoną w kaszlaku.
Nilovitz pisze:
podobaja mi sie tacy mezczyzni z jajami,
No to wiemy gdzie jesteśmy. Buahahahaha
Nilovitz pisze:
ktorzy o wszystko pytaja kolegow,
Brak konsekwencji. Nie jesteś jego kolega więc nie Ciebie pytał więc po co się odzywałeś??
Nilovitz pisze:
by koledzy doradzili, pytaja na forum - czy ci mezczyzni nie maja wlasnego zdania...? - czemu nie zapytasz mamy, taty czy tez radia zet?
brawo...
W całym tym wątku to jedyna Twoja wypowiedź, która można uznać za sensowną. Przy kosmiczniej dużej dawce dobrej woli.
Jako moderator Nilo tym razem publicznie proszę Cie o zastanowienie się nad swoim postępowaniem. Nie jesteś ani szyderczy ani śmieszny. Moim zdaniem żałosny.
Twoje posty w tym wątku nie są niezgodne z regulaminem więc nie nadają się do usunięcia. Możesz sobie za to wystrugać medal z kartofla. Powodzenia.