Bukol pisze:
Weebshut - do tablicy!
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)
Obecny!
Co moge powiedzieć. Pewnie znowu znajdą się teoretycy, którzy swoje wywody zaczna tutaj uskuteczniać, a ja ten pierdołowaty użytkownik Kappy, na którą namówiłem też Kubitusa gówno wiem

A teraz konkrety Darius.
Samochód bardzo wdzięczny jak się go dobrze traktuje.
Można śmiało powiedzieć, że bezawaryjny i super komfortowy. Blacharka rewelacyjnie zabezpieczona antykorozyjnie. Tutaj Mercedesy wypadają naprawde słabiutko. Silnik 2.4 JTD to jedna z bardziej udancyh konstrukcyjnie jednostek. Szybka i oszczędna.
Niestety tak łatwo nie ma i sa tez minusy. Części związane z KAPPĄ, których nie ma w innych modelach koncernu FIATA są drogie. Zamienniki też do tanich nie należą. Tutaj porównanie z przysłowiowym W124 wypada na niekorzyść Lancii.
Samochód wygodny, elementy tapicerki całkiem niezłe i przyjemne, może poza tym pseudo drewnem. POtrafią się urywać uchwyty rączek od drzwi (w tych po lifcie, które pokazujesz zostało to poprawione).
Można złapać naprawdę bardzo dobre wyposażenie łącznie z ksenonami na pokładzie.
Powiem Ci, że jakby lepsze opinie miały automaty to pewnie wróciłbym do Lancii, neistety remont skrzyni jest koszmarnie drogi.
Tą co pokazałeś na zdjęciach wygląda na wymęczoną życiem. Przy oględzinach zwróć uwagę na sprzęgło (czy dobrz chodzi), wymiana jest dośc droga, lubia padać wysprzęgliki, na tłumiki - niestety te części też do najtańszych nei należą, czy nei jest powybijana - ale to juz chyba standard. Ze zdjęc wygląda jakby miała już purchle powietrza na przedniej szybie - wymiana szyby to koszt ponad 1000 pln, więc warto zbijać z ceny.
Jeżeli na poważnie myślisz o Kappie, to tutaj oglądnięta rpzez kolegów z forum Lancia. Podobno warta zainteresowania i w naprawde niezłym stanie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1265548775Jeżeli będziesz chciał kupić benzynę to też mam kilka uwag