Witam
Na wstępie przywitam się bo jeszcze tego nie zrobiłem a wypadało by
Podejrzewam że temat był już niejedno krotnie poruszany ale z racji że forum jest już dość obszerne i zdążyło się trochę zmienić pozwolę sobie skrobnąć post
A teraz do rzeczy, niedawno na innym forum kolega Daniel wklejał link do strony producenta blacharskiego
http://www.potrykus.com.pl/i tu pytanie
czy już ktoś korzystał z materiałów produkowanych przez nich
bo miałem swego czasu 123 w Kombi i po stłuczce straciłem maskę zderzak grill lampy
przy okazji wymieniłem błotniki ale na rzemieślnicze kupione w Poznaniu na ul. Głównej
i już nigdy nie wyglądało już dobrze
nie dość że nie dały się spasować a jak już się udało to wyglądało jak spasowane przez kowalo-rolnika
dlaczego pytam
bo noszę się z zamiarem zakupu dla siebie albo 123 w kombi (taki mały "pier&@lec") albo 126 w Long-u a żonie zostanie się nasze 124
nie jest to łatwe bo w sumie sam dość dużo robię przy swoim i nie tylko, mam wiedzę i znajomość tematu i tu jest przeszkoda bo w każdym z ogłoszenia jest coś ukryte a kupujący stara się uniknąć "wdepnąć" a jak rzeczywiście jest rodzynek to zaporą jest cena wystawionego egzemplarza
chciałbym jak już się zdecyduję na zakup przyrdzewiałego egzemplarza raz a dobrze przyłożyć się do "drugiej" a może kolejnej młodości bo nie zmieniam aut jak rękawiczki a posiadanie zacnego klasyka to jest "TO COŚ" co mnie będzie radować
no chyba że macie, znacie innych producentów blach
Pozdrawiam