Witam, Widziałem ten samochód. Pojechałem z ciekawości, bo mniej więcej czegoś takiego szukam. Szczegółów niestety nie wyjawię, bo zniechęciłem się po pierwszych pobieżnych oględzinach - obglądnięcie lakieru. Auto było lakierowane "wieloelementowo" a być może całe, widać w niektórych miejscach, że pod lakierem jest szpachel (smugi po papierze ściernym), wiem wiem że ma lata, że bezwypadkowych to nie ma, ale generalnie widywałem lepsze i mniej kombinowane auta w tych pieniądzach. Auto dobre dla kogoś, kto lubi żeby się błyszczało - z odległości pięciu kroków i w moim przypadku ten warunek jest spełniony.
Jak dla mnie - wóz wart jakieś 7-8tys zł (o ile technicznie jest ok), ładnie umyty i wypolerowany do sprzedaży i... to wszystko co mogę powiedzieć, na wylocie tłumika czarny/tłustawy nalot jak w moim W126 pochłaniającym olej. Nie wiem, jestem przewrazliwiony może, ale raczej bym nie kupił i nie polecił tego samochodu już po oględzinach zewnętrznych, na pewno nie w tych pieniądzach.
Jesli któryś z Kolegów ma życzenie mogę tam podjechać jeszcze raz, cyknąć jakąś fotę czy cuś... To blisko mnie.
_________________ W140 350TD (kruszynka); Porsche 944 (zwyrolek), W202 200D afftomat (celinka) ex: S210 300TD(prawie mercedes), W124 250D, W126 380SE (wszystkomający), 3x924, W124 250TD, 601S de Luxe, 2xW123, 106, scorpio i... inne ;)
|