MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest wt sie 05, 2025 12:12 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
wiarus junior

Witam,
Dzis troche z innej beczki, w tym roku sie zenie, w zwiazku z tym szukam dobrego zespolu na wesele njalepiej za rozsadne pieniadze,ale bardziej mi zalezy na jakosci niz cenie.
Zalezy mi na tym zeby grali na zywo, czyli normalne instrumenty, najlepiej z wokalistka i jakas sekcja deta, czyli jakis saksofon lub trabka, koniecznie dobrze prowadzacy, w skrajnym przypadku moga grac z lekkiego "plejbeku"
Przejzalem juz sporo kapel, ale tego co do tej pory zobaczylem/uslyszalem wole nie komentowac.
Jesli chodzi o zespoly to niestety mam lekkie zboczenie, sam kiedys chodzilem do sredniej szkoly muzycznej, wobec tego szybko wylapuje wszelkie falsze.
Ale wiadomo chodzi o to zeby goscie sie dobrze bawili, ale chcialbym przy tym i ja nie miec traumy po weselu.

wazne zeby umieli dobrze zagrac marsza na "katarynie" tutaj jestem szczegolnie uczulony bo na kilkadziesiat przesluchanych tylko jeden jako tako marsza dobrze gral

bede wdzieczny za jakies namiary

Mercedes W124 90r. 3.0D Turbo
Mercedes W123 81r. 2.8E Kombi
Mercedes W123 82r. 2,4D "Taryfa"
Mercedes W123 81r. 2.4D "beczkowóz"
Mercedes W123 78r. 2.4D automat

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

A jaką muzykę preferujesz?? I kiedy dokładnie ślub, bo to ważna data i niektóre zespoły trzeba zamawiać ze sporym wyprzedzeniem.

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Mogę polecić Ci bardzo dobrą kapelę. Profesjonalni muzycy, studenci i absolwenci Akademii Muzycznej, jazzowi wirtuozi, nagrywający i wydający własne płyty w innych składach. Grają profesjonalne koncerty i wesela z absolutnie żywą muzyką. Są trąby, sekcja rytmiczna, etc. Jeśli jesteś zainteresowany, to mogę podesłać całkiem obszerne demo zespołu. Muszę tylko do nich się uśmiechnąć. Wiem, że mają swój materiał reklamowy.

Tytuł:
wiarus junior

Numer GG: 9682008
gieniek pisze:
w tym roku sie zenie

Wszystkiego Najlepszego , ale myślę że nie znajdziesz dobrej kapeli na zawołanie chodzi tu o datę ślubu tzn. o termin tj. domniemam nie cały rok.Podam przykład jestem z podkarpacia i tutaj zespół ceniący się dość dobrze i szanujący się ogromnym zainteresowaniem w tym momencie jest już zarezerwowany na rok, półtora przynajmniej do przodu więc skoro szukasz dobrej kapeli z dobrą wokalistką myślę że trochę za późno sobie przypomniałeś, chyba że w Twoich okolicach jest więcej dobrych zespołów bo np.tutejszy zespół Orion* liczy sobie przynajmniej jak na podkarpacie dość sporo czyli ok. 3k pln za samo wesele.Nie wiem jak w innych woj. z ceną za kapelę ale ' u nas ' za te pieniądze można miec kapelę z prawdziwego zdarzenia

* nie robię reklamy podaję jako przykład

W poszukiwaniu pierwszego Mercedesa ;)

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Zespół muzyczny Rimejk
5-cio osobowy profesjonalny zespół muzyczny na każdą imprezę :wesela,bankiety,imprezy okolicznosciowe,
skład :3wokale,trąbka,klawisze,gitara solowa,gitara basowa, perkusja.
E-mail: rimejk@wp.pl
Telefon: 691850837

Młode fajne chłopaki, wszyscy grali w orkiestrze dętej prze wiele lat więc marsze umieją grać bardzo dobrze, repertuar do ustalenia bo są w stanie zagrać co chcesz jeśli im o tym powiesz przed. Polecam szczerze.
Pochodzą z mojej rodzinnej miejscowości czyli z Łobza w Zachodniopomorskiem co w przypadku wesela w Wołominie może być pewnym utrudnieniem.
Wszyscy członkowie Remejka grają w większej kapeli zwanej Sprint Band - spójrz na to co potrafią w tym wcieleniu - http://www.sprint-band.pl/

ex: Mercedes Benz W115 200D 1973
ex: Mercedes Benz S123 300TD 1983
ex: Mercedes Benz Actros MPII 1844 2007r.

Tytuł:
wiarus junior

termin to nie problem bo juz sprawdzilem, zenie sie 3 czerwca-boze cialo-czwartek [zlosnik]
obdzwonilem juz ze 30 zespolow w tym wszystkie z mojej okolicy i nie tylko i w tym wszystkie te najbardziej polecane i tylko jeden powiedzial ze nie zagra w tym terminie bo im sie nie chce, ten termin nie jest oblegany i nie sadze zebym mial jakis problem z tym terminem
Tylko wlasnie jak juz powiedzialem, jestem wybredny, chcialbym zeby bylo w tym troche ich wkladu a nie odklepywali wszystkiego szablonowo i na odwal, wiekszosc niestety z podkladu "gra" reszta jak gra dobrze to tragicznie prowadzi, i na odwrot, albo z kolei wokalistka wyje jak pies

Przeslaw dawaj te namiary, kiedys bylem na imprezie na ktorej gral podobny zespol i rewelka, chodzi tez o to zeby umieli przygotowac jeden dwa kawalki na moje wesele, bo w zadnym repertuarze zespolow z ktorymi gadalem nie mieli, a jak spytalem czy to przygotuja to sie wykrecali = nie umieli

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

http://www.nightlifewarsaw.com/

Co prawda, wesele jeszcze przede mną, ale zaprosili nas przed jakąś imprezą i dali próbkę. Wychodzi naprawdę super. Gość zagra na keybordzie wszystkie instrumenty jakie chcesz. Dla purystów, to zawsze będzie podróba, ale na wesele uważam, że jest w sam raz. Za chyba +500 zyły, można zamówić jeszcze gitarzystę. Poza tym, mają niezły repertuar, mocno antydiscpolowy, co mimo wyśmiewania tej muzyki na weselach jest dosyć rzadkie. Z tego co z nimi rozmawiałem, jeśli odpowiednio wcześniej ustalisz z nimi repertuar, są w stanie nauczyć się piosenek które im podsuniesz.

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

http://www.zespolbest.pl/index.php?opti ... e&Itemid=1
Polecam. Co prawda u mnie grali bez wokalistki (Michał Bruliński robił za wokal) ale naprawdę dali radę.

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Numer GG: 309237
W październiku siostra na ślubie miała całkiem fajną kapelę z Otwocka, jak chcesz mogę ustalić namiar?

Tytuł:
wiarus junior

Komornick pisze:
W październiku siostra na ślubie miała całkiem fajną kapelę z Otwocka, jak chcesz mogę ustalić namiar?

Pytanie(: bardzo chetnie <br>Dodano po 5 minutach.:<br>
Sikor pisze:
http://www.nightlifewarsaw.com/

Co prawda, wesele jeszcze przede mną, ale zaprosili nas przed jakąś imprezą i dali próbkę. Wychodzi naprawdę super. Gość zagra na keybordzie wszystkie instrumenty jakie chcesz. Dla purystów, to zawsze będzie podróba, ale na wesele uważam, że jest w sam raz. Za chyba +500 zyły, można zamówić jeszcze gitarzystę. Poza tym, mają niezły repertuar, mocno antydiscpolowy, co mimo wyśmiewania tej muzyki na weselach jest dosyć rzadkie. Z tego co z nimi rozmawiałem, jeśli odpowiednio wcześniej ustalisz z nimi repertuar, są w stanie nauczyć się piosenek które im podsuniesz.

tez nie slucham disco polo, ale na weselu ludzie maja sie bawic nawet jezeli ma to byc przy disco polo, goscie sa rozni, jedni bawia sie przy disco polo inni przy czyms innym i zalezy mi na zespole ktory jest w stanie rozpoznac z czym maja doczynienia i sie szybko przystosowac. zreszta jak ludzie sie nachlaja to liczy sie muzyka szybko wpadajaca w ucho i nie oszukujmy sie ze przy takiej najlepiej sie publika bawi

Co do muzykow, to jestem normalnym czlowiekiem i wiem co za ile mozna dostac, jakis podklad moze byc byle nie taki jak z keabordzika z bazaru za 100 zł, bo taki kit slyszalem, zreszta uwierz mi ze wcale nie trzeba byc fachowcem zeby rozpoznac tandete, a niektorzy mysla ze jak zawiesi na sobie gitare i stanie za organami to nikt nie bedzie wiedzial ze on robi za stojkowego

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Nie podoba się - trudno, ale mogłeś sobie tę moralizatorką mowę darować. Nawet jeśli jestem muzycznym ignorantem.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00