MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr sie 06, 2025 5:18 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Klubowicz

Obrazek

Rok 1983, reszta tez sie zgadza, wiec wyglada ok. Moze byc przelom 82/83. Popatrz na roczniki na pasach itd. VIN tez byl wlasnie wtedy zmieniany z takiego jak ta beczka ma, na ten z literka w srodku, wiec to tez wyglada ok. Co do rocznika to wystarczylo, ze w Briefie mial wpisana 1 rej w 1984, to zostalo w pl przepisane pozniej jako data prod.

Tytuł: 123
postmajtek

Dziękuję za info. czyli raczej wszystko ok???I jeszcze dwa zdjęcia do obejrzenia i krytyki.
http://www.w114-115.org.pl/forum/img01/ ... C00273.jpg
http://www.w114-115.org.pl/forum/img01/ ... 002841.jpg
Dzięki za pomoc

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
postmajtek
Awatar użytkownika

Na tych zdjęciach co podajesz wszystko masz OK ale musisz zajrzeć do bagażnika (ma tendencje do rudej) oraz spody drzwi. No i oczywiście wrażenia z jazdy (ściąganie, zawieszenie). Te samochody niezależnie od stanu po kilkudniowych reanimacjach mogą naprawdę wyglądać ekstra ale czasami są nie miłe niespodzianki (ja miałem poprawiane folią półośki). Zdaje mi się ale chyba lekko dostał po tylnym zderzaku (a właściwie nie lekko: te zderzaki to kolosy niszczące inne plastiki- sprawdzone :) ) Kolor masz orginalny ale spytaj się kiedy był ewentualnie poprawiany (szczerze jest za ładny). Gdyby nie moja nieufność do dzisiejszych sprzedawców (na kryzys takie auto jest fajne i mało kierowców takie w dobrym stanie sprzedaje) to bym ci go polecił. Poszukaj wad ale jak będzie to bezskuteczne to bierz [zlosnikz]

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00