MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest sob sie 09, 2025 12:55 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus senior

Ona ogólnie jest raczej odpowiedzialna i nie mamy z nią jakiś większych problemów wychowawczych .
W klasie jest jedną z najlepszych uczennic .
Poza tym bierze udział w olimpiadach matematycznych ,gra na pianinie , skacze na koniach , potrafi żeglować itd.
Naprawdę jest okay .
Ryzyko istnieje zawsze - nawet teraz na sr - zawsze coś może się wydarzyć .
Wiadomo,że lepiej nie prowokować losu ale wszyscy jeżdżą z punku A do punku B tylko jeden maluchem a drugi sec'iem .
Wielu z nas ma fajne auta a jednak chce zmienić na lepsze .
Młodzi chyba teraz szybciej dojrzewają , są dobrymi obserwatorami życia i postępują podobnie jak dorośli .
Sam nie wiem jeszcze co zrobić ale jeśli ona chce zmiany , zmiany na coś lepszego , to czemu mam to blokować ?

'07 E60 530D Sedan
'03 Aprilia SR50

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Wika pisze:
Ona ogólnie jest raczej odpowiedzialna i nie mamy z nią jakiś większych problemów wychowawczych .
W kl
Sam nie wiem jeszcze co zrobić ale jeśli ona chce zmiany , zmiany na coś lepszego , to czemu mam to blokować ?

WIKA nie daj sobie wejsc na głowe.Niepolecam dla dziewczyny czegos takiego.To miniaturowy scigaczwiec: niewygodna pozycja,manualna skrzynia,silnik bardzo wysilony wiec strasznie hałasuje,o komforcie mozna zapomniec -no i w ruchu miejskim ciagle trzeba szatkować biegami.To ma sens ale przy prawdziwym scigaczu i jak ktos lubi jeszcze takie motory.Ogolnie nic nie zyskuje sie wzgledem skutera poza stratą komfortu i duzym hałasem [szalone] Poza tym to motorek dla młodego chłopaka a nie dziewczyny-w drugą strone to tak jak by chłopak by chciał rożową Piaggio Vespa [zlosnik] :roll:

Ludziom brak kultury zupełnie,wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos mi nadepnął na rekę!!!

Tytuł:
wiarus senior

Mnie przekonałeś . Chętniej kupiłbym jej już nowszą sr niż rs .
Ale wiesz jak to jest z kobiet(k)ami : jej się podoba i tyle :)
Oj , będę musiał się dużo natłumaczyć i agrumentować . Dobrze,że idzie zima i skuter będzie sobie spał do wiosny .
Przy okazji : zrobić mu teraz przegląd ( wymianę płynów , olejów itd. ) czy zrobić to dopiero wiosną ?
Nie ma już serwisu Aprilii w Schwedt ,więc będę musiał jechać z nim do Berlina ale już tam byłem i wiem , gdzie to jest .

'07 E60 530D Sedan
'03 Aprilia SR50

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 6

Strefa czasowa UTC+02:00