Miałem astrę f czy jakos tam od nowości. ostatnie wydanie tzw classic z 02' roku. To to samo co Twój kadet. Przejechałem nim w ciągu trzech lat 170 tkm i zero ( słownie: 0 ) awarii. paski, klocki, oleje itp.
Auto pomimo swoich oczywistych wq... ch wad wspominam bardzo dobrze i nic tego nie zmieni. Fajny kumpel na trasy!
Po doswiadczeniach z Astrą "rzuciłem" się na Corsę C z silnikem 1,3 diesla i powiem..... Nigdy już nie kupie Opla - ale bardziej ze wzgledu na serwis niż samo auto.
kazior alias szparag miał swój epizod w naszej historii. Miałby większy gdyby tak szybko sie nie utylizował
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
<br>
Dodano po 2 minutach.:<br> Miałem astrę f czy jakos tam od nowości. ostatnie wydanie tzw classic z 02' roku. To to samo co Twój kadet. Przejechałem nim w ciągu trzech lat 170 tkm i zero ( słownie: 0 ) awarii. paski, klocki, oleje itp.
Auto pomimo swoich oczywistych wq... ch wad wspominam bardzo dobrze i nic tego nie zmieni. Fajny kumpel na trasy!
Po doswiadczeniach z Astrą "rzuciłem" się na Corsę C z silnikem 1,3 diesla i powiem..... Nigdy już nie kupie Opla - ale bardziej ze wzgledu na serwis niż samo auto.
kazior alias szparag miał swój epizod w naszej historii. Miałby większy gdyby tak szybko sie nie utylizował
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)