ktoś tam pytał wcześniej, jakie auto śmierdzi, moim zdaniam w środku to Zaporożec śmierdzi
wyprzedzający jednym cięgiem lewym pasem kilometrową kolumną pojazdów- LOTNIK
wyprzedzający kilometrową kolumnę pojazdów lewym pasem po 1, 2 auta- SKOCZEK
siedzący 2m "na bagarzniku" z zamiarem wyprzedzenia- PRZYCZEPKA lub KATAPULTA
fajna blondyna na miejscu pasażera- BRELOCZEK
wielki, drogi SUV- MUTANT
125p - TROLL
Syrena - SKARPETA (gdyby ktoś nie wiedział hehe)
kolizja - DZWON
a teraz historyjka: kiedyś sprzedaje Golfa mkIII, ledwo żywy (zawieszenie, silnik, środek itp do remontu), ale na chodzie. Przyjechała ekipa z łudzkiego Kadetttem combi 4 osoby. Ja załamany bo podejżewałem że to fundator, blacharz, lakiernik i mechanik wraz z nim. Dopadli golfa, oglądali z góry z dołu, w środku, ale jazdy próbnej nie było. Cene dałem dość wysoką jak na stan auta. Jeden z tych kolesi podchodzi do kupca, który stał ze mną i negocłował i mówi mu: chodź musimy pogdać...
już myślałem że mu te auto z głowy wybiją. Ale słysze jak szepcze jeden do drugiego na stronie: BIERZZ!! BIERZZZZ!!
poprostu klękłem z wrażenia, spisaliśmy umowe w McD i pojachali a ja nie wierzyłem, że to prawda hehe. Zaraz wyłączyłem telefon na 2 dni co by nie dyskutować za wiele (wiem, wtedy zrobiłem to z premedytacją hehe) <br>Dodano po 5 minutach.:<br> jeszcze coś napisze, kupiłem kierownice MOMO taką 28cm (do Forda PROBE potrzebowałem, byłem młody...) z Allegro za 50zł (ona chodzą po 500zł) i dzwonie do faceta że wylicytowałem te kiere ale czy tam nie ma błędu (w zamierzeniu chciałem zapłacić mu nawet więcej, te 500zł bo byłą rewelacyjna, nic nie obdarta, za skóry itp, oryginalna) a koleś pierwszy do mnie z tekstem że dziwi się że tak szybko mu zeszła bo wątpił aby ktoś kupił kierownice do automatu (chodziło mu o taki automat- symulator na żetony) i zadowolony jak diabli że ktoś się "połasił".
_________________ ex MB W201 200D '85 automat w stanie agonalnym. Panie, świeć nad jego gwiazdą...
ex MB W124 250D '85 manual w stanie dobrym plus plus (astral silver metalic)
W210 E220D 97 budyń do sprzedania
Oo==oO
|