zebda pisze:
Poniewaz czesto czytam ostatnio forum myapple.pl to zwrocilem uwage ze jednak Apple nie jest doskonaly, wszyscy pisza (no prawie) ze warto poczekac na uaktualnienia do 10.5.1 czy nawet 10.5.2 bo poki co to roznie bywa i czasami lepiej zostac przy Tigerze...a i ponoc nakladka na Tigera Leoparda nie jest taka prosta jak o niej pisali i ze lepiej jednak robic pelna instalacje od zera...
Chciałbym mieć tyle problemów na Windzie
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Mnie też się przytrafiają różne sytuacje, ale najczęściej wina leży po mojej stronie, a nie Mac OS. W każdym razie codziennie zdobywam nowe umiejętności i odkrywam coraz ciekawsze funkcje Apple'a. Myapple.pl czytam sporadycznie, czyli ok. raz na 2 tygodnie, gdy muszę się czegoś konkretnego dowiedzieć. Oczywiście nie zawsze znajduję to, co jest mi akurat potrzebne. W tej chwili mam 3 dni na zakup interfejsu USB/RS-232 i jego przetestowanie.
W weekend mieliśmy ogromną preentację, na której nowiutki Vaio mojego szefa dał klasycznej dupy. Zaczęły się dowcipy z udziałem Apple i Billa Gatesa, które uratowały sytuację. Tak czy inaczej - moje był na wierzchu
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
Na dodatek media pożyczyły mojego Maca, żeby zarejestrować nagranie dźwiękowe wielogodzinnego sympozjum.