MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz sie 24, 2025 6:51 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
wiarus senior
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Królewskie Stołeczne i Rezydencjalne Miasto Wrocław
Sprzedam Forda Fiestę rocznik 92, składak z 96. Silnik 1,3i, 60 koni, przejechane niecałe 150 TKm. 3-drzwiowy, kolor czarny.
Nowy układ hamulcowy [cały - od pompy aż po klocki i tarcze], nowe opony letnie + komplet zimówek jeżdżonych jak na razie 1 sezon. Wymieniony olej, filtry wycieraczki i płyn chłodniczy [2 miesiące temu]. Na pokładzie radio, dwa głośniki i miejsce dla 4 osób. Tapicerka czysta - auto kupiłem od dość pedantycznej kobiety, a sam nie mam tendencji do paskudzenia wszystkiego czego się tknę. Kupiłem go 3 miesiące temu żeby mieć czym dojeżdżać do pracy, a teraz zmieniłem auto na nieco bardziej rodzinne. Auto [o dziwo] bezawaryjne, tanie w eksploatacji [od 6 litrów na trasie do 8 w najgorszych wrocławskich korkach] i łatwe w parkowaniu. Jeśli ktoś chce w zimowe dni dojeżdżać do pracy w ciepełku zamiast stać na przystankach - idealne rozwiązanie. Auto ma na sumieniu niewielkiego dzwona - przód ewidentnie był kiedyś naprawiany, i nie ma co udawać, że tego nie widać. Podfusitka się odkleiła na środku i trochę razi wyglądem pasażerów z tyłu. Powoli daje o sobie znać łożysko oporowe sprzęgła - jak jest zimne to wydaje z siebie krótkie jęknięcie podczas wysprzęglania. Nie działa mechanizm składania prawego przedniego siedzenia, na tylne miejsca wchodzi się od strony kierowcy. Z innych minusów to jak zwykle w Fiestach korozja wokół wlewu paliwa. Wszystko to są całkowicie niegroźne rzeczy, które napewno przez dłuższy czas jeszcze nie przeszkodzą w codziennej jeździe. Nie dymi, nie łupie zawieszenie, 130 na autostradzie utrzymuje bez trudu, powinno jeszcze długo posłużyć.
Cena : 2800 zł [czyli równowartość zajechanego skutera :D ]
Tel : 0508/381284

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek