MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr sie 27, 2025 5:08 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

WeebShut pisze:
Jakies to prawdziwe w obliczu IV RP

http://www.humorpage.pl/obrazki_show.php?&id=208 :PP
<i>harrier przeprasza za OT, ale nie mógł się powstrzymać...</i>

Pozdrawiam,

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Numer GG: 4141125
Howserowa pisze:
jak dla mnie to suuper pomysł a dlaczego?? bo sama niepale!
Jadąc kiedys taxi płacąc za kurs! jechalam w śmierdzącej taxowce ze śmierdzącym taxsiarzem i jeszcze na dodatek zlego zapalil sobie jadąc zemną no masakra!
Jak zwrocilam mu uwage to powiedzial ze otworzy okno! nio i co z tego?!! smrod i tak byl! zawsze moglam wysiąsc ale bardzo zalezalo mi by sie dostac na czas na miejsce...

jestem jak najbardziej za zakazem!

Przecież zakaz palenia cały czas obowiązuje taksówkarzy! Czytajcie dokładnie śledzony wątek! - przytoczę po raz kolejny treść art. 63:
Cytuj:
5. Kierującemu pojazdem silnikowym, który przewozi osobę, zabrania się palenia tytoniu lub
spożywania pokarmów w czasie jazdy. Nie dotyczy to kierującego samochodem ciężarowym, który
przewozi osobę w kabinie kierowcy, i kierującego samochodem osobowym, z wyjątkiem taksówki.

Poza tym zakaz palenia nie rozwiąże sprawy smierdzących samochodów i śmierdzących kierujących. Bo zakaz palenia nie obowiązuje już pasażerów oraz samych kierujących gdy nie kierują. Tak więc nawet gdy taksówkarz nie będzie palił to taksówka i tak może śmierdzieć, gdyż (w celu na przykład przyciągnięcia klienta) będzie można w niej palić, a sam taksówkarz będzie w niej palił podczas postoju.

Tytuł:
Swoja BABA
Awatar użytkownika

Student pisze:
Przecież zakaz palenia cały czas obowiązuje taksówkarzy! Czytajcie dokładnie śledzony wątek! - przytoczę po raz kolejny treść art. 63:

nie no oki,ale wiesz jaka jest nasza społeczność...szczególnie panowie,którym sie wydaje ze górują nad kobietami(tutaj zaznaczam ze nie wszyscy panowie)zaraz usłyszłabym wywody typu...alez pani zmierzła albo nietolerancyjna...sorki! niema u mnie miejsca na tolerancje dla palaczy bo dlaczego to ja mam cierpiec skoro on moze mnie zawieźc na miejsce i potem sobie palic...
ale oki zrozumialam co napisales....jest taki art.63 i powinnam mu to przytoczyc [oczko] nastepnym razem tak zrobie ;)
pozdrowionka

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

Numer GG: 4141125
Howserowa pisze:
bo dlaczego to ja mam cierpiec skoro on moze mnie zawieźc na miejsce i potem sobie palic...

Ha! masz zupełną rację!!! Dlatego taksówkarzy obowiązuje zakaz i jak mi się wydaje został wprowadzony właśnie dla ochrony tych, którzy nie palą bądź nie lubią smrodu papierosów. Natomiast wiele zależy od kultury osobistej samego taksiarza (o czym pisał WeebShut). Bo co innego palić a co innego wąchać tapicerkę przesiąkniętą smrodem papierosowym. Podobny przykład: lubię napić się piwa natomiast nie bardzo już przypada mi do gustu zapach przesiąkniętej piwem kanapy bądź zakisłych resztek piwa w butelkach.
A "kodeks drogowy" warto czasem przejrzeć właśnie dla ochrony przed takimi przypadkami.

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

a ja dziś podczas jazdy "zauważyłem", że kichanie jest też bardzo rozpraszające ...

alergikom nie będą wydawać prawa jazdy?

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Boulik pisze:
Heh - takie luźne rozmyślenia [oczko]

Jeszcze bardziej rozluźniając myślenie - zawsze, kiedy słyszę o zakazie używania komórek podczas lekcji, zastanawiam się, dlaczego nie ma zakazu defekacji w sali lekcyjnej... Ot, kultura <br>Dodano po 1 minutach.:<br>
Martini pisze:
i na chodnikach atkracyjne kobiety ....

Akurat przez to już parę razy o mało co nie musiałem klepać maski [oczko]

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

nawiązująć jeszcze do taxiarzy co palą podczas jazdy z klientem, taka taryfa powinna być droższa. Dla czego palacz bierny nie ma się do paczki papierosów taxiarza dorzucić? Też wdycha to niech dopłaca :D

W210 E220D 97 budyń do sprzedania

Oo==oO

Tytuł:
Swoja BABA
Awatar użytkownika

Martini pisze:
nawiązująć jeszcze do taxiarzy co palą podczas jazdy z klientem, taka taryfa powinna być droższa. Dla czego palacz bierny nie ma się do paczki papierosów taxiarza dorzucić? Też wdycha to niech dopłaca :D

hahaha bardzo smieszne Martini... [zlosnik] [zlosnik]
widac ze jestes palaczem/ką :P :P

pozdro

W123 280E automatic - 78r. Shrekuś

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 68 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5

Strefa czasowa UTC+02:00