MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest czw sie 28, 2025 11:00 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

no mi się bardzo podoba. I na pewno nie spodoba aię na forum moja 116 jak ją juz poskładam do kupy :).
Bo bedzie miała niskie zawieszenie fojowskie koła i kolor czarny półmat który już zakupiłem :)
Ważne ze karoseria nie jest szczepanem reszta to już moja sprawa lecz wszystko bedzie raczej orginalne oprócz zawiasu i lakieru :)

W114 280C 73 "Miami Blue"
W126 300SE "koksik"
W123 230CE"kaleson"

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Fymek pisze:
Xytras pisze:
To samo oni moga powiedziec o Tobie picujacym swojego merca ;)

Kolego Xytras, jest duza przepasc miedzy tym co zauwazyles, paralela nietrafna. Dlaczego? Niestety nie wyjasnie, poniewaz ktos moglby sie poczuc urazony. Sa gusta i gusciki, trzeba miec troche tak zwanego "smaku", dla mnie to smieszne, dla kogos innego moze nie.

I wlasnie o to chodzi, Ty masz taki gust, kto inny woli co innego, to nie powod by kogos obrazac, niestety mercedes jest normalnym samochodem, takim samym jak inne, dlatego czasem wybierany jest do takich przerobek, tylko my widzimy te marke inaczej.
Tak jak powiedzialem, nikt nie ma prawa do obrazania kogos za to ze wybral sobie akurat te marke do wsadzenia niskiego zawiecha.

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

no hadwis ja czekam na foty. sam zrobiłbym kiedys takie cos. tylko jeszcze poteżny silnik :)

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

To się nazywa mieć styl i dobry smak [ok] Jestem pełen podziwu, szczególnie dla C124. Moim zdaniem wygląda bosko.

P.S. Wyobrażam sobie miny ludzi tankujących na stacji [zlosnik] [ok]

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Mi się lowridery bardzo podobają, ale też uważam, że auta zza wielkiej wody wyglądają znacznie lepiej w dziwnych pozach. :) Mi się marzy chevrolet caprice z przełomu lat '70/'80 z taką zawiechą. :) Widzieliście teledysk 'lowrider' Cypress Hill? Polcam. :))

Fymek: Nie bądź moher ;p ;) To chyba lepsze, niż robienie z samochodu szrota, z przykręconym na blachowkręty do bagażnika spojlerem, niklowana nakładka na końcówkę rury wydechowej, czarna folia i naklejka pioneera na tylnej szybie... i jednocześnie zeżarte progi... czy inne badziewia... Na przykład na gocławiu w Warszawie czasami parkuje niebieskie w123 z napisem na klapie bagażnika S600, dodam, że napis jest zrobiony czarnym flamastrem. Chyba jest różnica między tym co widać na zdjęciach a tym co jest opisane na http://www.kocham.dresy.prv.pl/ pod linkiem 'kara'? :))

Te auta widać są bardzo zadbane. Włożyłeś tyle pracy w swoje auto, że jeździsz po gościach? ;pp Pokaż fotki. :) Pamiętasz ten wątek:
http://w114-115.org.pl/forum/viewtopic.php?t=20826 ? ;pp

Pozdrawiam,

Tytuł:
swój chłop

harrier pisze:
Nie bądź moher ;p ;)

Bron Boze :P

harrier pisze:
To chyba lepsze, niż robienie z samochodu szrota, z przykręconym na blachowkręty do bagażnika spojlerem, niklowana nakładka na końcówkę rury wydechowej, czarna folia i naklejka pioneera na tylnej szybie... i jednocześnie zeżarte progi... czy inne badziewia... Na przykład na gocławiu w Warszawie czasami parkuje niebieskie w123 z napisem na klapie bagażnika S600, dodam, że napis jest zrobiony czarnym flamastrem.

Dla mnie to praktycznie to samo, i jeden i drugi robi to w imie tych samych pryncypiow.

harrier pisze:
Włożyłeś tyle pracy w swoje auto, że jeździsz po gościach? ;pp Pokaż fotki. :)

Po nikim nie jezdze, co najwyzej wyrazam swoja opinie. Co do wlozonej pracy w swoje auto to caly czas sie staram.

harrier pisze:

Co ma jedno do drugiego?

Xytras pisze:
Ty masz taki gust, kto inny woli co innego, to nie powod by kogos obrazac

Xytras pisze:
nikt nie ma prawa do obrazania kogos za to ze wybral sobie akurat te marke do wsadzenia niskiego zawiecha.

Obrazilem kogos?

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

runcajs pisze:
tylko jeszcze poteżny silnik

Z tym to moze być gorzej :) bo np dziś brakło mi wachy jak jechałem tylko zwykłym 280E
Tak sie zastanawiam nad wsadzeniem 300turbodiesel ze 116 SD
Bo musze mieć do cholery jakiegos economa bo na paliwo nie wyrabiam :)
Foty zrobie napewno aktualnie robimy na Hali 5 samochodów i jak wpadamy tam codziennie to nie wiemy za którego sie zabrać :)
Cegiełka jest juz wyspawana i w podkładzie ma wspawny nowy przód.
Lincoln jest tez w podkładzie 116 jest juz wyspawana po bokch ma nowe drzwi jeszcze czeka na tylni pas i bedzie końcówka :)
Ale roboty jest tyle że nie wiem gdzie łapy wsadzić
A najgorsze jest to ze Cegiełke musze skończyć za 1,5 tygodnia bo zamieniam się na beczke kombi :)

W114 280C 73 "Miami Blue"
W126 300SE "koksik"
W123 230CE"kaleson"

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Fymek pisze:
harrier pisze:
Nie bądź moher ;p ;)

Bron Boze :P

harrier pisze:
To chyba lepsze, niż robienie z samochodu szrota, z przykręconym na blachowkręty do bagażnika spojlerem, niklowana nakładka na końcówkę rury wydechowej, czarna folia i naklejka pioneera na tylnej szybie... i jednocześnie zeżarte progi... czy inne badziewia... Na przykład na gocławiu w Warszawie czasami parkuje niebieskie w123 z napisem na klapie bagażnika S600, dodam, że napis jest zrobiony czarnym flamastrem.

Dla mnie to praktycznie to samo, i jeden i drugi robi to w imie tych samych pryncypiow.

harrier pisze:
Włożyłeś tyle pracy w swoje auto, że jeździsz po gościach? ;pp Pokaż fotki. :)

Po nikim nie jezdze, co najwyzej wyrazam swoja opinie. Co do wlozonej pracy w swoje auto to caly czas sie staram.

harrier pisze:

Co ma jedno do drugiego?

Xytras pisze:
Ty masz taki gust, kto inny woli co innego, to nie powod by kogos obrazac

Xytras pisze:
nikt nie ma prawa do obrazania kogos za to ze wybral sobie akurat te marke do wsadzenia niskiego zawiecha.

Obrazilem kogos?

Wydzwiekiem wypowiedzi jak najbardziej.

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00