Z ciekawszych rzeczy,ktore sobie ktos przywlaszczyl:
1.Klosz tylnej lampy Traffic '91 skrzyniowy - nowy nie do dostania w zadnym ASO Renault, wycenili mi go na 200zl i kazali 2 tyg czekac.. Zmienilem swiatla na takie z polskiej przyczepki
2.Migacz przedni Kadett '80 - po co to komu? Na szrocie za 20zl.
3.Kapturek plastikowy z haka... maja ludzie pomysly..
4.Dawno temu jak ojciec pojechal Traffikiem do lasu w Zgorzelcu zeby pochowac tam naszego psa, ktos zaj...al butelke z plynem do spryskiwacza (zima byla)... Auto pozostawil w jednym miejscu, bo juz dalej nie mogl dojechac. Jak wrocil, butelka lezala pusta kolo auta... Komus sie widocznie pic bardzo chcialo, a zuli przygranicznych tam nie brakuje...
Z rzeczy, ktore mi przybyly na parkingu przydomowym
1. Wszelkie smieci typu puste butelki, puszki, pudelka po papierosach, papierki, wszystko to na pace Traffica.
2. Rok temu bylem w ciezkim szoku, bo po przyjezdzie do pracy okazalo sie, ze wsrod smieci na pace Traffica byly dwa wklady lusterkowe (komplet) do Nexii... Chyba jakis zlodziej uciekal i je tam rzucil na przechowanie jak auto stalo w nocy pod blokiem, bo zadnej innej sensownej sytuacji nie potrafie sobie wyobrazic. Pare dni temu z mojego MB 200T za..ali (znaczy sie przywlaszczyli sobie) lewy wklad, nie zdazylem go podpisac...Czyli zlodziej dalej grasuje..