Witam
...radosc mnie ogarnela niezwykla dzisiejszego wieczora...
...wlasnie dotarlo do mnie info ze franscuski ska, reggae, chanson band o wdziecznej nazwie
BABYLON CIRCUS bedzie grac w
Berlinie dnia
20 marca, czyli poniedzialek.
Cen biletow nie znam, ale mysle ze tak jak w zeszlym roku beda w cenie okolo 12 euro, impreza odbywac sie bedzie z tych informacji ktore mam w Kesselhaus (moglem w nazwie zrobic blad, ale tak sie to wymawia).
Ja stane na rzesach, porusze niebo i ziemie zeby tam sie znalezc, poniewaz jest to HOT NEWS to jeszcze nie wiem kto ze mna moze jechac (a ze termin odlegly to mozna sie dopasowac) i ile bede mial miejsc w aucie, ale jesli bede cos wiedzial dokladniej (w polowie marca, moze pare dni wczesniej) to dam znac i chetnych zabiore napewno ze soba...wyjazd napewno bedzie ze Szczecina - 20.03 tu bede napewno...
...tymczasem zapraszam na
www.babyloncircus.com moze ktos kto nie zna poslucha kilku kawalkow i mu sie spodobaja...
...widzialem juz ich dwa koncerty, rok temu w Niemczech i bosze, to juz 5 lat, w Lodzi w ś.p. Forum Fabricum i powiem ze jest to dawka niezwykle pozytywnej energi, przekazywanej nieustannie przez 2 godziny - wydaje sie krotko, ale dwie godziny spedzone pod scena przy muzyce wydobywajacej sie z instrumentow niczym naboje z Kalasznikowa daja w kosc...
...panowie z zespolu, a moze raczej juz bandu, daja z siebie wszstko podczas koncertu, zabawa przednia, a w dodatku sa to wysmienici muzycy, ktorzy w swojej tworczosci ocieraja sie wrecz o swing...
...jest to muzyka, szczegolnie wersja koncertowa, trudna do opisania, szkoda pisac, trzeba sluchac...
!POLECAM WSZYSTKIM JAKO LEK NA POZIMOWA (w marcu mam nadzieje ze juz bedzie po zimie) DEPRESJE!
www.babyloncircus.com
Mam juz dodatkowe info...koncert bedzie w Kesselhause bilety po 14 euro a w przedsprzedazy 12...start o 21uhr...Moj Mercedes drogi raz powroci do macierzy...