pinkifranz pisze:
Ale nie jest jedyna osoba w Polsce czy nawet poza granicą naszego pieknego kraju który potrafi zrobić fajne cudo czy odnowic starego mercedesa
szczerze mówiąc bardzo wiele samochodów w swoim zycuiu widziałem i wielu fachowców już mi sie chwaliło:) ale potem jak widziałem to co robią to były kpiny lepsze lub gorsze tańsze lub droższe.
pinkifranz pisze:
50.000 a 500.000 to dosyc duza różnica i mając do dyspozycji nawet 50.000 mozna zrobić cos ciekawego ale jak chce się dać komus zarobic tymbardziej komus kto juz ma jakaś marke to on za darmo robił nie będzie. A sądząc z opisów to wiekszość z was drodzy koledzy to wogóle nie chce sie w cos takiego bawic albo nie potrafi i krytykuje tylko zapaleńców którzy chcą się czegos takiego podjąć.
co do tej kwoty i wkładu R.Furtaka to to są małe ceny bo porównując prace jaka wsadza w odnowienie samochodu robert i inni to Robert jest tani. A wieksza część z tej kasy to części.
pinkifranz pisze:
A sądząc z opisów to wiekszość z was drodzy koledzy to wogóle nie chce sie w cos takiego bawic albo nie potrafi i krytykuje tylko zapaleńców którzy chcą się czegos takiego podjąć.
tutaj nie ma krytykowania ani chwalnia tutaj jest stwierzenie faktu. I jeśli potrafisz ( a wierz mi że tu same umiejętności nie wystarczą, bo już nie jedego widziałem który sam śie blachy podejmuje i potem nakłada po 10 Kg szpachli na samochód) to dla mnie możesz i zrobić remont czego chcesz i wyklepać z blachy maybacha coupe:). ja osobiście robiłem kompletny remont 123C i wiem ile mnie to kosztowało pracy i czasu, ale wiem że 110 żeby nie wiem co nie doprowadziłbym do takiego stanu jak robert.