MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 6:44 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Klubowicz

Numer GG: 267496
kubol pisze:
w końcu jednak okazało się ze te ważne dla mnie zdjęcia zdążyłem zrzucić na kompa, ale jest zostawiłem na karcie bo chciałem zrzucić na drugi, także straciłem tylko kilka zdjęć oficjalnych z pracy (był drugi aparat) i zdjecia z objazdu po zabytakch (ok. 25 km i godzina roboty w plecy), także nie ma tragedii, sam fakt jest tylko denerwujący :-?

Znam ten ból. Kiedyś nie zauważyłem, że rolka nie zaskoczyła na ząbkach i zwiedzałem po raz drugi w trybie superekspresowym Orle Gniazda, żeby jeszcze raz fotki zrobić. Albo ustawienia cyfraka były nie takie i to samo trzeba było wykonać jeszcze raz [szalone] Murphy czuwa [oczko] [zlosnikok]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

wojz pisze:
misiak123 pisze:
powtórze jeszcze raz NIE MA JAK KLISZA. A powiem szczerze nie miałem kontaktu ze średnim formatem nigdy, ale kto wie ...
narazie mam nikona i minolte lustrzanki i cyfrówke (ale tylko zdjęcia na allegro robie) Swoją drogą widze że na forum jest kilku miłośników fotografii a to się chwali ...
Pozdrawiam

Nadal nie chce mi sięwierzyć, że kolega używa szklanych płytek [zlosnikz]

Czy szkane płytki to klisza czyli np: 36 klatek z takimi małymi otworkami po bokach? jeżeli to są szklane płytki to Tak jak najbardziej używam szklanych płytek ... [zlosnik]

Tytuł:
weteran

misiak123 pisze:
wojz pisze:
misiak123 pisze:
powtórze jeszcze raz NIE MA JAK KLISZA. A powiem szczerze nie miałem kontaktu ze średnim formatem nigdy, ale kto wie ...
narazie mam nikona i minolte lustrzanki i cyfrówke (ale tylko zdjęcia na allegro robie) Swoją drogą widze że na forum jest kilku miłośników fotografii a to się chwali ...
Pozdrawiam

Nadal nie chce mi sięwierzyć, że kolega używa szklanych płytek [zlosnikz]

Czy szkane płytki to klisza czyli np: 36 klatek z takimi małymi otworkami po bokach? jeżeli to są szklane płytki to Tak jak najbardziej używam szklanych płytek ... [zlosnik]

Nawet nie wiesz czego używasz, "miłośniku fotografii" [oslabiony]
Klisze są szklane, a Ty używasz błon

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Lokalizacja: Królewskie Stołeczne i Rezydencjalne Miasto Wrocław
wojz pisze:
Nawet nie wiesz czego używasz, "miłośniku fotografii" [oslabiony]
Klisze są szklane, a Ty używasz błon

Szkło to dopiero jest hard-core. Ja w porywach korszystam z Ilforda ciętego z metra, ale na codzień to oczywiście cyfra...

Tytuł:
Mam światłomierz dwuzakresowy, zepsuty, czy może ktoś potrzebuje ładną, nieporysowaną obudowę ?

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

a kto ci powiedział że jestem miłośnikiem fotografii, po prostu robie sobie zdjęcia ... a grzebać się z wywoływaniem itp nie mam zamiaru.
Więc skoro wiesz że klisza to jakieś szkiełka, a błona to ... błona? (dobrze jeżeli nie to mnie popraw) to Ty jesteś miłośnikiem fotografii. Czy nie?

W takim razie jak się nazywa "błona"??? bo jeszcze mi dadzą szkiełka zamiast "błony"
pozdrawiam

Klubowicz

Numer GG: 267496
kubol pisze:
dziś spotkał mnie niemiły incydent, podczas objazdu po rejonie i robienia fotek pomników przyrody i zabytków do pracy zaliczeniowej dla Karoliny na wyświetlaczu canona zobaczyłem najpierw "corrupted data" a potem "memory card error" :evil: :x :-?

Miałem dziś rano to samo. Wczoraj aparat nie wykonał do końca zdjecia, bo baterie padły i rano zobaczyłem ten sam napis "corrupted data". Wystarczyło w trybie podglądu zdjęć wcisnąć ikonę kosza i wybrać ERASE. niezaleznie od tego aparat w trybie awarii j.w. normalnie dał się podłączyć do kompa i zdjęcia udało się ściągnąć. Pozdrawiam.

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+02:00