MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 6:44 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
Klubowicz

Numer GG: 267496
Cześć,

Trafiłem dziś na tą stronę: http://www.nieparkuj.pl [zlosnik] Lepiej uważać, żeby tam nie trafić [oczko] Jednego MB też tam mają [szalone]:

http://www.nieparkuj.pl/cms/upload/DSC03718-d425.JPG

Przejrzałem sobie galerię Łosi i powiem, że można zostać niesłusznie posądzonym o złe parkowanie pt. "na jajeczko". Jest tam sporo fotek, które ukazują auta zaparkowane w jednym sznureczku "zderzak w zderzak". Na osiedlu, które okupuję są ogromne problemy z parkowaniem - mają je przede wszystkim Ci, co nie posiadają garaży i wracają o późnej porze. Powinno się wrzucać również fotki tych, którzy małe auto stawiają na środku przestrzeni, która mogłaby wystarczyć do zaparkowania w tym miejscu dwóch aut. Nie ukrywam, że jako posiadacz skrętnego MB często wjeżdżam późno na osiedlu między dwa auta, gdy odległość między nimi równa jest długości mojego auto + 0,5m. Niestety - życie do tego zmusza [szalone]

Natomiast jestem przeciwny absolutnie idiotycznym pomysłom parkowania na miejscach, w których tego robić się nie powinno (wąskie chodniki, miejsca dla inwalidów itp.).

Pozdrawiam

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

weteran
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
Na osiedlu, które okupuję są ogromne problemy z parkowaniem - mają je przede wszystkim Ci, co nie posiadają garaży i wracają o późnej porze.

U nie na osiedlu likwiduja właśnie ponad 1400 garaży (w tym mój) zacznie się walka, bo juz w tej chwili sa klopoty z parkowaniem. żeby było śmieszniej mamy tylk 2 parkingi strzeżone w okolicy, chyba sobie lusterka na super glue wkleje :(

Klubowicz

roadrunner pisze:
Sebian pisze:
Na osiedlu, które okupuję są ogromne problemy z parkowaniem - mają je przede wszystkim Ci, co nie posiadają garaży i wracają o późnej porze.

U nie na osiedlu likwiduja właśnie ponad 1400 garaży (w tym mój) zacznie się walka, bo juz w tej chwili sa klopoty z parkowaniem. żeby było śmieszniej mamy tylk 2 parkingi strzeżone w okolicy, chyba sobie lusterka na super glue wkleje :(

Po utracie garażu ściągam swoje wkłady w zasadzie codziennie [szalone]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

wiarus junior
Awatar użytkownika

Sebian pisze:
Natomiast jestem przeciwny absolutnie idiotycznym pomysłom parkowania na miejscach, w których tego robić się nie powinno

no sam nie wiem - ten przykład z tej własnie strony - mnie osobiście nie przeszkadza i uważam nawet za dosyć (w tej sytuacji) pomysłowy:

Obrazek

pzdr-S1

postmistrz
Awatar użytkownika

No to suszara i odklejam :lol: :

Obrazek

roadrunner pisze:

U nie na osiedlu likwiduja właśnie ponad 1400 garaży (w tym mój) zacznie się walka, bo juz w tej chwili sa klopoty z parkowaniem. żeby było śmieszniej mamy tylk 2 parkingi strzeżone w okolicy,(...)

Zawadzkiego? Moje dzieciństwo. Pierwsza motorynka sztuka nówka i religia na tyłach kościoła. A propo: Mam na Benesza blaszaka do sprzedania.

Klubowicz

(me: how) pisze:
No to suszara i odklejam :lol: :

Obrazek

[zlosniki]

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

weteran
Awatar użytkownika

(me: how) pisze:
Zawadzkiego? Moje dzieciństwo. Pierwsza motorynka sztuka nówka i religia na tyłach kościoła. A propo: Mam na Benesza blaszaka do sprzedania.

No jeżeli nic sie nie zmieni to będe zainteresowany, wyjeżdżam dziś do Anglii po powrocie sie odezwę to sie może zmówimy na jakiś alkohol małoprocentowy lub cokolwiek innego :).

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00