Dobra dobra, po kolei.
krasuss młodszy pisze:
Wklej zdjęcia w normalnej ilości. Bo te goście, Których Nicków Się Nie Wypowiada nie zechcą się pastwić.
Albo wprost napisz, żeby Ci przekopać picasse, bo masz publiczną.
Tamta stara E34 z galerii konfrontacyjnej jest masakrycznie fajna.
Więcej zdjęc na razie nie ma, bo ani pogoda nie dopisywała, ani nie było weny twórczej.
E34 ze względu na swoją stylistykę nawet bardziej mi się podoba niż E39, ale z racjonalnych powodów zakup padł na nowszy model
Słoików wchodzi więcej, jeżeli liczyć do linii okien, w przeciwnym wypadku, przegrywam z przyjeżdżającymi po weekendzie kombikami, ale z tego powodu Szymek zakupiłem boks na dach, teraz nie mają szans ... u mnie dzwoni najwięcej
zegarek pisze:
W tym świetle ładna, nie widać holosów
Holosy są, bo nie chcesz przyjąc mojego samochodu na warsztat.
A tak na poważnie, na początku maja jedzie do Artura na wykończenie
Milosh pisze:
Te fele to AC Schnitzer? bo na takie cus wygladaja
Felgi to RH - wzór ACS. Dostać ACS'y to jak wygrać na loterii. Albo trzeba wygrać, żeby je kupić
Milosh pisze:
Ten kolor to oslawiony delphin metallic?
adask0 pisze:
Kolego kolor lakieru to antracyt ?
Kolor jest z palety Indyvidual - Stahlgrau Metallic.
Worek pisze:
A w tym telewizorze to gołe baby można oglądać?
Można. Można też oglądać Familiadę i Trudne Sprawy
Milosh pisze:
juz niedlugo bo 22.04 nastapi kolejne wylaczenie telewizji analogowej. Z tego co pamietam ten telewizorek to ekran kompa vs. tuner TV analogique, wiec dni TV w tym aucie sa policzone i w pojezdzie tym smiercia kinomana nie umrzesz
Nie bój nic, tuner DVBT już zakupiony, przełożenie tego to kwestia chęci i czasu. Wtedy laski na ekranie będą w jakości cyfrowej
w0jta5 pisze:
Ale do pakietu przydały by się koła Alpiny.
Zastanawiałem się, przymierzałem się, ale średnio mi się podobają. Zepsuły by wygląd lokalnego dilera.